Kaffee Braun Espresso Dolce zonder cafeïne 1kg
€23,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,17
|
€23,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Fruitig, Chocolade, Zoetig, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Zacht cafeïnevrije espressomelange gemaakt van de beste Arabica- en Canephorabonen
- Lichte zoetheid, fijne smaak en tonen van chocolade en fruit
- Arabica's uit Brazilië, robusta's uit India Geschikt
- voor portafilter, volautomaten en fornuiskannen
- Geschikt voor de piston, volautomaat en de kookpot
- Kaffee Braun staat al meer dan 35 jaar synoniem voor brandcultuur
Product beschrijving
De Espresso Dolce van Kaffee Braun combineert voortreffelijke Arabicas uit de regio Minas Gerais in Brazilië en hartige hoogland Robustas van Elk Hill Farm in Kerala, India, waar de ruwe bonen met de hand worden geoogst en vervolgens gewassen en in de zon gedroogd. Daarna wordt de cafeïne verwijderd met behulp van het dichloormethaanproces. In de volgende stap selecteert Kaffee Braun een donker gebrand profiel, wat zorgt voor een subtiele en zachte zuurgraadstructuur. De body daarentegen is sterk en vol, de crema een lust voor het oog. De smaak onthult een samenspel van lichte zoetheid en fijne kruidigheid. Tonen van chocolade met subtiel fruit komen naar voren en blijven lang op de tong hangen in de afdronk. De Dolce Decaf espresso kan het beste worden bereid in een portafilter, in een theepot of in een volautomaat en smaakt net zo goed op zichzelf als als cafè crème of in combinatie met melk. Kaffee Braun leeft en ademt de koffiecultuur al meer dan 35 jaar. Gedurende deze tijd is de kwaliteitsbranderij in de buurt van Aschaffenburg in staat geweest om duurzame en familie-achtige relaties op te bouwen met zijn koffieproducenten.
Traditie ontmoet moderniteit - de filosofie achter Kaffee Braun
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.