Kaffee Braun Barista
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- De Barista van Kaffee Braun wordt gemaakt van 100% Indiase Robusta bonen
- Zeer intens met donkere chocoladesmaken, geen zuurtje
- De Robusta's komen uit het tropische klimaat van de Indiase hooglanden
- Volautomaten en portafiltermachines zijn geschikt voor bereiding als espresso of caffé crèmeDe
- Barista's van Kaffee Bra un
- machine zijn geschikt voor bereiding als espresso of caffé crème
- Kaffee Braun besteedt aandacht aan hoge kwaliteitsnormen en duurzaamheid
Product beschrijving
De Barista van Kaffee Braun wordt uitsluitend gemaakt van Indiase robustabonen. De geselecteerde bonen groeien in een UTZ-gecertificeerd teeltgebied; in de tropische Indiase hooglanden, op hoogtes tussen 1100 en 1500 meter, zijn de omstandigheden ideaal voor het verbouwen van koffie. De koffie van hoge kwaliteit bevat bijna geen zuren. Hij is zeer intens en bevat verleidelijke smaken van pure chocolade. Kaffee Braun brandt de bonen zeer donker op een zachte manier. Ze worden langzaam gebrand op lage temperaturen. Hierdoor kunnen bittere stoffen ontsnappen - de smaken ontwikkelen zich en harmoniëren uiteindelijk met elkaar. De melange kan worden bereid in een volautomatische machine of een pistonmachine. Hij smaakt net zo goed als espresso of caffé crème. De koffie is verpakt in een lucht- en smaakdichte vacuümzak. Kaffee Braun produceert in Duitsland en hecht veel waarde aan goede kwaliteit en duurzame teelt.
Traditie ontmoet moderniteit - de filosofie achter Kaffee Braun
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.