Kaffee Braun Barista Bio
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Edel koffiegenot van 100% fijnste robustabonen
- Biologische teelt op een Indiase koffieboerderij
- Volle smaak met lage zuurgraad
- Aards aroma, smaaktonen van pure chocolade
- Bereiding in een espressomachine, piston of volautomaat aanbevolen
Product beschrijving
De Barista biologische bonen van Kaffee Braun zorgen voor een unieke koffiesmaak gemaakt van 100% van de beste robusta bonen. Dit is een fijne hoogland Robusta, die afkomstig is van biologische teelt in India. Door zijn lichte donkere chocoladesmaak wordt de koffie gekenmerkt door een aangename zoetheid. De body wordt gekenmerkt door een sterke, volle en aardse smaak. De Barista Organic bonen worden met de hand geplukt en gewassen en gebrand volgens het traditionele trommelbrandproces van Kaffee Braun. Hierdoor heeft de koffie een bijzonder lage zuurgraad en kunnen de smaaktonen zich perfect ontwikkelen. De koffie kan op verschillende manieren worden gedronken en smaakt onder andere uitstekend als espresso en Caffé Crème. Voor de bereiding worden percolators, portafiltermachines en volautomatische koffiemachines aanbevolen. Kaffee Braun staat al meer dan 30 jaar synoniem voor biologisch geteelde producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf vertrouwt op een klassiek fabrieksbrandproces waarbij kleine hoeveelheden van 1kg tot 12kg worden verfijnd. Naast een aromatische smaakervaring zet Kaffee Braun zich ook in voor eerlijke handel.
Traditie ontmoet moderniteit - de filosofie achter Kaffee Braun
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.