Julius Meinl Vienna Line Espresso 220g
€7,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,24
|
€34,05 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Fruitig, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Delicate Arabica espresso, gemaakt in de stijl van traditioneel Weens branden
- Fijne chocoladetonen vergezeld van aroma's van geroosterde noten
- Subtiele zuurgraad en een hazelnootkleurige cremaPuur als espresso of café crème en een echte traktatie met melkZuurheid en een
- hazelnootkleurige crema
- Puur als espresso of café crème en een echte traktatie met melk
- 63 kopjes Julius Meinl koffie worden elke seconde over de hele wereld gedronken
Product beschrijving
Dit is de interpretatie van de klassieke Weense branding als een delicate espresso. Traditioneel wordt Weens branden gekenmerkt door een gulden middenweg tussen Noord-Europees licht branden en Zuid-Europees donker branden. Bij het maken van de espresso voor de Vienna Line hebben de ervaren branders van Julius Meinl de brandtijd korte tijd verlengd, waardoor de mate van branden iets verschoof in de richting van een mediterraan-zuidelijke stijl. Het resultaat is een delicate espresso met een hazelnootkleurige crema en lichte zure accenten die prachtig harmoniëren met de typische chocoladetonen. Begeleid door hints van geroosterde noten is het resultaat een delicate Arabica espresso die indruk maakt met zijn uitgesproken volle smaak en fluweelzachte textuur. Puur als espresso of in combinatie met melk, een echte traktatie voor de zintuigen. Hij komt het best tot zijn recht in een volautomatische machine met portafilter, maar kan ook worden bereid in een mokkapot. Julius Meinl was destijds de eerste professionele koffiezetter in Europa en legde in 1862 de basis voor de succesvolle geschiedenis van het naar hem genoemde koffiebedrijf. Al meer dan 160 jaar staat het traditionele bedrijf voor de hoogste kwaliteit en het beste koffiegenot - in meer dan 70 landen. Volgens het bedrijf worden er wereldwijd elke seconde 63 kopjes Julius Meinl koffie gedronken.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.