Hoppenworth & Ploch Bio Espresso Blend
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Biologische espresso blend gemaakt van 80% Arabica en 20% Robusta bonen
- Ruwe bonen uit Brazilië, Ethiopië en India
- Verfijnd met chocolade en fruitige noten
- Volle espresso dankzij de donkere brandingSterke
- espresso dankzij de donkere branding
- Aanbevolen voor pistons, espresso voor koffiezetapparaten en fornuispotten
Product beschrijving
De bio espresso blend van Hoppenworth & Ploch (voorheen Copperblend) is een voortreffelijke bio espresso gemaakt van 80% Arabica en 20% Robusta bonen. De hoogwaardige ruwe bonen voor deze blend komen uit Brazilië, Ethiopië en India en worden geteeld op 600 tot 1700 meter boven zeeniveau en gewassen of natuurlijk verwerkt. De bio espresso blend maakt indruk met zijn sterke smaak dankzij de donkere branding. Chocolade- en fruittonen kenmerken de espressosmaak. Deze espresso heeft ook een zeer lage zuurgraad en zorgt voor een volle smaakbeleving. Voor de bereiding van de bio espresso blend worden pistons, espresso voor koffiezetapparaten en potten op een fornuis aanbevolen. Hoppenworth & Ploch is een jonge koffiebranderij in het hart van Frankfurt die voornamelijk lichtgekleurde koffiebranderijen aanbiedt. Het hecht veel belang aan kwaliteit in de hele waardeketen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.