Heilandt Schaumkrone biologisch
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Intense koffiesamenstelling met 60% Arabica en 40% Robusta
- Een echte allrounder
- Sterke, romige smaak
- Verfijnd met aardse tonen
- Speciaal aanbevolen voor volautomatische koffiemachines, espressomachines en de pot op het fornuis
Product beschrijving
Heilandt's Schaumkrone is een intense koffiemelange gemaakt van 60 procent Arabica en 40 procent Robusta bonen. De melange maakt indruk met zijn sterke karakter en biedt een romige smaak. Hij is ook gearomatiseerd met aardse tonen en is een echte allrounder. De schuimkroon is geschikt voor verschillende koffiespecialiteiten zoals espresso, americano, cappuccino of latte macchiato en staat garant voor een echte smaakbeleving. Hij wordt vooral aanbevolen voor bereiding in volautomatische koffiemachines, maar ook espressomachines en potten op het fornuis zijn geschikt voor de schuimkroon. Heilandt Kaffeemanufaktur biedt een eersteklas selectie koffiesamenstellingen. Heilandt hecht veel belang aan het voorzichtig en individueel branden van elke koffiesoort in een trommel op 210°C gedurende maximaal 22 minuten. De koffies zijn ook voorzien van het eigen "Direct Trade" label van het bedrijf.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.