Heilandt Peru La Laguna Bio
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Biologische filterkoffie - 100% Arabica van de Caturra, Mundo Novo variëteit
- Filterkoffiebranderij met een intense smaak en tonen van cacao, rode druiven en sultana's
- Bonen uit Peru zacht gebrand in een trommelbrander
- Aanbevolen bereiding: Filter, French Press, AeroPress en Cold Brew
- De branderij in Keulen bereidt koffiespecialiteiten met een onmiskenbare smaak
Product beschrijving
De bonen van de biologische Arabica creatie Heilandt Peru La Laguna komen uit de provincie San Ignacio in het noorden van Peru - beroemd om zijn eersteklas Arabica bonen. De bonen worden daar geteeld en gewassen op een hoogte van 1500-1700 meter. Ze worden verfijnd in een trommelbrander, waar ze 22 minuten worden gebrand bij een lage temperatuur van 210 °C. De uitgebalanceerde filterkoffie is verrukkelijk met een intense smaak, gebalanceerde zuurgraad en wordt afgerond met tonen van cacao, rode druiven en sultana's. Hierdoor kun je genieten van de Peruaanse keuken. Zo kun je genieten van de beroemde koffiesmaak van Peru in je eigen kopje. Filters, French Press, AeroPress en Cold Brew makers worden aanbevolen voor het bereiden van deze koffie. Met het eigen "Direct Trade" keurmerk hecht de in Keulen gevestigde branderij Heilandt veel waarde aan eerlijke handel met de boeren en de kwaliteit van de bonen. De branderij produceert zorgvuldig geselecteerde en verwerkte koffiespecialiteiten met een onmiskenbare smaak.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.