Heilandt Mexico Oaxaca blend
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
Medium
Medium
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Uitstekende Arabica koffie uit Mexico
- Geteeld in Oaxaca op een hoogte van ongeveer 1500 meter
- Tonen van melkchocolade versterken de smaak
- Verfijnd met fruitige nuances
- Aanbevolen als filterkoffie, in een cafetière of AeroPress
Product beschrijving
De Mexico Oaxaca Blend van Heilandt is een harmonieuze Arabica blend uit Mexico. De ruwe bonen worden geteeld in Oaxaca in het zuidoosten van Mexico op een hoogte van ongeveer 1500 meter op zeer vruchtbare grond. Deze melange maakt indruk met zijn harmonieuze smaak, die verfijnd is met tonen van melkchocolade. Daarnaast is de Mexico Oaxaca Blend verfijnd met fruitige nuances en biedt een ware smaakervaring. Hij wordt vooral aanbevolen als filterkoffie en voor bereiding in een cafetière of AeroPress. Heilandt Kaffeemanufaktur biedt een eersteklas selectie koffiesamenstellingen. Bij het branden hecht Heilandt veel waarde aan het voorzichtig en individueel roosteren van elke koffiesoort op 210°C gedurende maximaal 22 minuten. De koffies worden ook voorzien van het eigen "Direct Trade" kwaliteitskeurmerk van het bedrijf.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.