Heilandt Liebelein 2.0
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
Medium
Medium
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Espresso - 100% Arabica bonen blend
- Lichte en milde espresso branding met tonen van pure chocolade, bramen en zwarte bessen
- Zorgvuldig getrommelde geroosterde bonen uit Ethiopië , Colombia en BraziliëIdeaal voor bereiding als espresso, café crème of cold brewHeilandt hecht veel waarde aan eerlijke handel met boeren en kwaliteit.
- thiopië, Colombia en Brazilië
- Ideaal voor bereiding als espresso, café crème of cold brew
- Heilandt hecht veel waarde aan eerlijke handel met boeren en de kwaliteit van de bonen
Product beschrijving
De heerlijke Heilandt Liebelein 2.0 is de klassieker in een nieuw jasje - deze koffie heeft een nieuw recept. Hij belooft nog meer genietmomenten en nodigt je uit om hem te ontdekken. De Arabica-creatie combineert de bessensmaken van Ethiopische bonen met de chocoladetonen van Colombiaanse en Braziliaanse selecties. De exquise bonen worden zachtjes gebrand in een trommelbrander op een lage temperatuur van 210 °C gedurende 22 minuten. Het resultaat is een lichte en milde espressoroost met een aangename zuurgraad en tonen van pure chocolade, braam en zwarte bes. Om thuis van de smaak te kunnen genieten, worden de hele bonen verpakt in hersluitbare zakken van 250 gram of een kilo. Met het eigen "Direct Trade" keurmerk hecht de in Keulen gevestigde branderij Heilandt veel waarde aan eerlijke handel met boeren en de kwaliteit van de bonen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.