Heilandt Espresso Tor 5 Biologisch
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Sterke bio espresso melange gemaakt van 85% Arabica en 15% Robusta bonen
- Kruidig genot
- Met tonen van melkchocolade, toffee en melasse
- Ideaal als espresso of koffiespecialiteit met melk
- Aanbevolen voor espressomachines, potten op het fornuis en volautomatische machines
Product beschrijving
De bio espresso Tor 5 Bio van Heilandt is een bijzonder sterke espressomelange. Hij bestaat voor 85 procent uit de beste biologische Arabica bonen en voor 15 procent uit biologische Robusta bonen, die hem zijn krachtige smaak geven. De bonen komen uit Mexico en Peru. De espresso is zeer smaakvol en vol en is perfect als klassieke espresso of als koffiespecialiteit met melk, zoals een cappuccino of latte macchiato. Daarnaast is de Tor 5 espresso verfijnd met tonen van melkchocolade, toffee en melasse en biedt een volle smaak. Voor de bereiding worden zowel espressomachines, potten op het fornuis als volautomaten aanbevolen. Heilandt Kaffeemanufaktur biedt een eersteklas selectie koffiesamenstellingen. Bij het branden hecht Heilandt veel waarde aan het voorzichtig en individueel roosteren van elke koffiesoort op 210°C gedurende maximaal 22 minuten. De koffies worden ook voorzien van het eigen "Direct Trade" kwaliteitskeurmerk van het bedrijf.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.