Heilandt Espresso 1
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Uitstekende espressomelange gemaakt van 60% beste arabica en 40% robusta bonen
- Krachtige espresso
- Noten- en chocoladeachtig aroma
- Ideaal voor koffiespecialiteiten met melk
- Aanbevolen voor espressomachines, potten op het fornuis en volautomaten
Product beschrijving
Heilandt Espresso 1 is een exquise espressomelange gemaakt van 60% Arabica bonen en 40% Robusta bonen uit Mexico, Brazilië en Peru. Deze selecte combinatie geeft Heilandt Espresso 1 zijn sterke en volle smaak. Hij wordt ook gekenmerkt door nootachtige en chocoladeachtige aroma's en een fijne karameltoets. Deze espresso is daarom ideaal als basis voor koffiespecialiteiten met melk, zoals cappuccino of latte macchiato. Voor de bereiding van Heilandt Espresso 1 worden espressomachines, potten op het fornuis en volautomaten aanbevolen. Heilandt Kaffeemanufaktur biedt een eersteklas selectie koffiesamenstellingen. Bij het branden hecht Heilandt veel waarde aan het voorzichtig en individueel roosteren van elke koffiesoort op 210°C gedurende maximaal 22 minuten. De koffies worden ook voorzien van het eigen "Direct Trade" kwaliteitskeurmerk van het bedrijf.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.