Heilandt 24/Sieben cafeïnevrij
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Smaakvolle decaf koffiespecialiteit gemaakt van geselecteerde Arabica bonen (100%)
- Medium-bodied espresso branding met een licht intens aroma en fruitige tonen van kersen en brownie
- Exquisite bonen uit de Sierra Mazateca regio in de Mexicaanse staat Oaxaca
- We raden aan deze koffie te bereiden als cappuccino
- Café crème en espresso - in een theepot of in een piston
- Van de branderij Heilandt in Keulen - kwaliteit en fair trade voor optimaal genot
Product beschrijving
Heilandt 24/Sieben cafeïnevrij is een koffiecreatie die opvalt door zijn unieke smaakprofiel en zorgvuldige verwerking. De bonen voor deze exquise koffie komen uit de adembenemende Sierra Mazateca in Oaxaca, Mexico. Op een hoogte van 1300 tot 1600 meter boven zeeniveau gedijen de Arabica variëteiten Typica, Bourbon en Mundo Novo hier onder ideale omstandigheden. Wat Heilandt 24/Sieben bijzonder maakt, is de Decaf-variant van Speciality Coffee. Hierbij worden 100% Arabica bonen voorzichtig cafeïnevrij gemaakt met de Mountain Water Decaf methode, waarbij het volledige smaakspectrum behouden blijft. Het resultaat is een cafeïnevrije koffie die maximaal genot biedt zonder compromissen.
De Heilandt 24/Sieben espressomelange wordt gekenmerkt door een medium branding en een evenwichtige intensiteit. De overheersende smaken zijn chocoladeachtig, fruitig en licht zoet, met nuances van kers en brownie. We adviseren deze melange te bereiden als cappuccino, café crème en espresso – in een theepot of in een portafilter. De Kölner Rösterei Heilandt is niet alleen lekker, met het eigen „Direct Trade“zegel hecht het bedrijf veel waarde aan eerlijke handel met boeren en de kwaliteit van de bonen.
De Heilandt 24/Sieben espressomelange wordt gekenmerkt door een medium branding en een evenwichtige intensiteit. De overheersende smaken zijn chocoladeachtig, fruitig en licht zoet, met nuances van kers en brownie. We adviseren deze melange te bereiden als cappuccino, café crème en espresso – in een theepot of in een portafilter. De Kölner Rösterei Heilandt is niet alleen lekker, met het eigen „Direct Trade“zegel hecht het bedrijf veel waarde aan eerlijke handel met boeren en de kwaliteit van de bonen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.