Hausbrandt Academia 1kg
€33,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,23
|
€33,49 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- De bonen komen uit Zuid- en Midden-Amerika
- De fruitige smaak en de fijne pure chocoladetoon zijn bijzonder
- Het langzame brandproces zorgt voor een intens aroma Bekroond met
- de gouden medaille door de Italiaanse "Accademia Maestri Pasticceri"
Product beschrijving
De „Academia“-koffiemelange van het merk Hausbrandt bestaat uit een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige Robusta- en Arabica-bonen en is geïnspireerd door de Italiaanse „Accademia Maestri Pasticceri“ voor zijn uitstekende smaak. De koffie heeft een sterk, intens aroma en maakt indruk met zijn fruitige smaak en fijne pure chocoladetoon. Een ander kenmerk is de langdurige crema. Voor deze speciale melange worden alleen geselecteerde Arabica-bonen uit Zuid- en Midden-Amerika gebruikt. Het langzame roosteren in traditionele roterende trommels, aangevuld met state-of-the-art technologie, zorgt voor een volle smaak die zowel fluweelzacht als heerlijk is. De „Academia“koffie kan perfect worden bereid in zowel een portafilter als in een volautomatische machine.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.