Hannoversche Kaffeemanufaktur Bio Brasil 250g
€9,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,27
|
€37,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Chocolade, Karamel
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Filterkoffie
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Heerlijke biologische koffie gemaakt van pure Arabica bonen (100%)
- Uitgebalanceerde koffiebrand (City Roast) met een vrij sterke smaak, aangename zuurgraad en tonen van pinda ,
tonen van pinda,
- karamel en pure chocolade
- Gecertificeerde bonen uit Minas Gerais Sannah in Brazilië
- Wij adviseren de bereiding als filterkoffie en café crème - in een filtermachine of volautomaat
- Hannoversche Kaffeemanufaktur - sinds 2012, met traditioneel vakmanschap en de beste grondstoffen voor exquis koffiegenot
Product beschrijving
De onweerstaanbare smaak van Hannoversche Kaffeemanufaktur Bio Brasil koffie is een belevenis. Deze uitzonderlijke melange is afkomstig uit de gerenommeerde koffieregio Minas Gerais in Brazilië en draagt met trots het biologische certificaat. Hij bestaat uit een harmonieuze melange van Arabica bonen van de Bourbon en Icat� variëteiten. Deze zorgvuldig geselecteerde koffiesoorten zorgen voor het unieke aroma en de onvergelijkbare smaak. De koffiebessen worden geteeld op een hoogte van 700 tot 1350 meter op het zonovergoten Braziliaanse platteland. Daarna ondergaat de koffie een natuurlijk verwerkingsproces, waardoor hij zijn karakteristieke kwaliteit krijgt.
Met een gemiddelde brandgraad heeft de koffie een evenwichtige smaak en een aangename body. De verschillende smaaknuances van de biologische Braziliaanse koffie zijn merkbaar bij elke slok: delicate pinda noten, een vleugje karamel en subtiele donkere chocolade. We raden aan deze koffie te bereiden als filterkoffie en café crème - in een filtermachine of in een volautomaat. Sinds de oprichting in 2012 staat Hannoversche Kaffeemanufaktur met zijn traditionele vakmanschap en het gebruik van de beste grondstoffen voor voortreffelijk koffiegenot.
Met een gemiddelde brandgraad heeft de koffie een evenwichtige smaak en een aangename body. De verschillende smaaknuances van de biologische Braziliaanse koffie zijn merkbaar bij elke slok: delicate pinda noten, een vleugje karamel en subtiele donkere chocolade. We raden aan deze koffie te bereiden als filterkoffie en café crème - in een filtermachine of in een volautomaat. Sinds de oprichting in 2012 staat Hannoversche Kaffeemanufaktur met zijn traditionele vakmanschap en het gebruik van de beste grondstoffen voor voortreffelijk koffiegenot.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.