Gorilla Superbar Crema 250g
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Nootachtig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Bestaat uit 60% Arabica bonen van hoge kwaliteit en 40% Robusta bonen
- De bonen komen uit Midden- en Zuid-Amerika
- De koffie heeft een nootachtig aroma met houtachtige nuances
- Heeft
een
- intense smaak
- Heeft een romige, stevige crema
Product beschrijving
Gorilla's "Superbar Crema" is door zijn intense smaak bijzonder geschikt voor espressokoffie. De koffie bestaat voor 60% uit hoogwaardige Arabica bonen en voor 40% uit de beste Robusta bonen uit Midden- en Zuid-Amerika. De combinatie van deze single-origin gebrande bonen zorgt voor een nootachtige smaak met houtachtige nuances. Bij het verwerken van de koffie worden de verschillende Arabica en Robusta bonen apart gebrand. Hierdoor komen de speciale smaken van de afzonderlijke bonensoorten nog beter tot hun recht en heeft het algehele aroma van de espresso een hoge intensiteit. Zoals de naam al doet vermoeden, is de romige en bijzonder stevige crema van deze koffie ook indrukwekkend. De "Superbar Crema" van koffiebranderij A. Joerges is zeer geschikt voor zowel pistons als volautomatische machines.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.