Gorilla Espresso zonder cafeïne 1kg
€26,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,19
|
€26,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
5 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Zeer donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Mix van cafeïnevrije bonen
- Typische, intense espressosmaak met minder dan 0,1% cafeïne
- Ideaal om van te genieten als espresso
- Wij adviseren bereiding in een volautomatische machine, percolator of piston
- Trommelgebrand door de grote A. Joerges branderij
Product beschrijving
Als cafeïnevrije creatie is de smaak van Gorilla Espresso bijna niet te onderscheiden van de cafeïnevrije varianten. De bonen worden gedecafeïneerd met behulp van een natuurlijk oplosmiddel. Hierbij weken de bonen eerst 30 minuten in hete stoom en vervolgens 10 uur in dichloormethaan. Het extractiemiddel (oplosmiddel) wordt dan afgegoten en eventuele resten worden verwijderd in een volgende droogstap van 10 uur. De typische, intense espressosmaak kan echter op elk moment van de dag worden genoten dankzij het lage cafeïnegehalte van minder dan 0,1%. De melange is ook bijzonder zacht dankzij het trommelbrandproces van één origine. De bonen worden gebrand bij een maximale temperatuur van 220°C gedurende 12 tot 20 minuten. Dit betekent dat er alleen partijen van één variëteit met het ideale brandprofiel worden gebruikt, zodat elke melange zijn eigen, volle aroma's en individuele smaak kan ontwikkelen. Het is daarom ideaal als espresso en kan perfect worden bereid in een volautomaat, percolator of piston. De espresso zonder cafeïne van Gorilla wordt afgevuld in de vacuümzak van 1 kg en is klaar om thuis van te genieten. Met zijn eigen merk Gorilla heeft de grote branderij A. Joerges zich tot doel gesteld om voor elke smaak de ideale samenstelling te vinden.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.