GEPA Bio Espresso Chiapas 1kg
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Medium
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Heerlijke espresso gemaakt van 100% Arabica bonen
- Van gecertificeerde biologische teelt en 100% fair trade
- Geteeld in het zuidoosten van Mexico in de staat Chiapas
Gekenmerkt
- door een volle, zachte body
- Maakt indruk met een zoete afdronk
Product beschrijving
De Mexicaanse bio espresso Chiapas van GEPA wordt gemaakt van 100% Arabica bonen, die afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt en volledig fairtrade zijn. De koffie wordt gekenmerkt door een volle, zachte body en heeft een zoetige afdronk. De espresso is afkomstig uit de staat Chiapas in het zuidoosten van Mexico. Dit is een van de meest biodiverse regio's ter wereld en biedt optimale groeiomstandigheden voor koffie. De "Bio espresso Chiapas" komt uit de Sierra Madre de Chiapas, waar hij rijpt op een hoogte van 1.400 - 1.500 meter en vervolgens wordt geoogst. De espresso is al vele jaren afkomstig van GEPA's handelspartner San Fernando (Unión de Ejidos San Fernando). De handgeplukte en zongerijpte koffie is ideaal voor pistonmachines en volautomaten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.