Frankfurter Kaffeerösterei Frankforter Böhnsche
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Medium
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Blend of 60% Arabica and 40% Robusta beans
- Medium-dark roast with a balanced body, dark chocolate, pecan nut and a hint of vanilla
- Direct trade beans from Brazil, Honduras, Ethiopia and India
- thiopië en India
- Bekroond met "Feinschmecker 2018"
- De jonge Frankfurter Kaffeerösterei vertrouwt op traditioneel roosteren met trommels - voor een edele smaak
Product beschrijving
Goed! De Frankforter Böhnsche komen uit het centrum van Mainhatten en zorgen voor uitstekende genietmomenten. De blend is gemaakt van 60% Arabica en 40% Robusta bonen. Het resultaat is een medium donker gebrande koffie met een evenwichtige body met tonen van pure chocolade en pecannoot. Degenen met een verfijnde smaak zullen ook een vleugje vanille proeven. De geselecteerde bonen komen uit Brazilië, Honduras, Ethiopië en India. Ze zijn allemaal afkomstig van directe handel met de lokale boeren op de plantages. Bereid volgens het fully washed principe komen de direct trade bonen aan in de branderij. Daar zijn ze in uitstekende handen, want de branderij in Frankfurt is uitgeroepen tot "Feinschmecker 2018". Het jonge koffiebedrijf schudt de wereld van de kleine bonen al op sinds 2010. Met een combinatie van zorgvuldig handwerk, veel tijd en passie brengen ze genot in het kopje. De branderij gebruikt geselecteerde bonen van single-origin trommelbranderijen, die traditioneel 17 tot 20 minuten worden geraffineerd in kleine batches.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.