Frankfurter Kaffeerösterei Espresso E2
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Medium
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Blend van 80% Arabica en 20% Robusta bonen
- Uitstekende branding met een evenwichtige body en tonen van geroosterde amandelen, karamel en melkchocolade
- Direct trade bonen uit Brazilië, Guatemala, Congo en India
- Bekroond met de "Feinschmecker 2018"
- De jonge Frankfurter Kaffeerösterei vertrouwt op traditioneel roosteren met trommels - voor een nobel genot
Product beschrijving
Espresso E2 is niet voor niets een van de populairste creaties van de Frankfurter Kaffeerösterei. 80% uitstekende Arabica bonen en de toevoeging van romige Robusta bonen maken deze koffie tot een zeer speciale traktatie. De branding heeft een fascinerend karakter met een evenwichtige body en subtiele zure accenten. Dit gaat gepaard met tonen van geroosterde amandelen, zoete karamel en delicate melkchocolade. Onder de warme zon van Brazilië, Guatemala en Congo kunnen de bonen heerlijk rijpen en worden verwerkt volgens het washed principe. Samen met de Indiase Robusta's zorgt dit voor compleet nieuwe smaakervaringen. De bonen zijn in uitstekende handen bij de branderij in Frankfurt, die werd uitgeroepen tot "Feinschmecker 2018". Het jonge koffiebedrijf schudt sinds 2010 de wereld van de kleine bonen op. Met een combinatie van zorgvuldig handwerk, veel tijd en passie brengen ze genot in het kopje. De branderij gebruikt geselecteerde bonen van single-origin trommelbranderijen, die traditioneel 17 tot 20 minuten worden geraffineerd in kleine batches.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.