Frankfurter Kaffeerösterei bio espresso
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Uitstekende, handgeplukte biologische samenstelling
- Gemaakt van 80% beste Arabica en 20% robusta bonen
- Volle, sterke smaak met een lage zuurgraad
- Nootachtige, chocoladeachtige nuances en elegante, fruitige noten
- Gecertificeerd biologisch (DE-ÖKO-006)
Product beschrijving
De biologische espresso van Frankfurter Kaffeerösterei is een voortreffelijke melange van handgeplukte biologische ruwe bonen. De espresso is gemaakt van 80% Arabica en 20% Robusta bonen en maakt indruk met zijn volle, sterke smaak. Hij heeft ook een complexe smaakstructuur met een lage zuurgraad. Noten- en chocoladetonen kenmerken de espressosmaak, die wordt verfijnd met fruitige tonen. De bio espresso wordt aanbevolen voor espresso specialiteiten, waarbij vooral piston en espresso voor koffiezetapparaten geschikt zijn voor de bereiding. De biologische certificering DE-ÖKO-006 garandeert de ecologische productie van deze samenstelling. Frankfurter Kaffeerösterei biedt verse koffiespecialiteiten van hoge kwaliteit. Daarom betrekt het zijn groene koffie rechtstreeks van geselecteerde koffieboeren zonder lange omwegen. Dankzij het traditionele branden in vaten kunnen de smaken van de ruwe bonen zich perfect ontwikkelen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.