Frankfurter Kaffeerösterei Bio espresso zonder cafeïne
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Cafeïnevrije biologische Arabica espresso uit Peru
- Soorten: Pache, Caturra, Tipica en Catimor
- Volle smaak met pittige zuren dankzij de donkere branding
- Bevat nuances van melkchocolade en walnoten
- Cafeïnevrij gemaakt met het zachte CO2-proces
Product beschrijving
De biologische espresso zonder cafeïne is een bijzonder donkere branding gemaakt van 100% biologische Arabica bonen uit Peru. De espressovariëteiten Pache, Caturra, Tipica en Catimor komen rechtstreeks uit de regio Cajamarca. De ruwe bonen worden geteeld op 1600 tot 1900 meter boven zeeniveau en worden na de oogst gewassen en in de zon gedroogd. De ideale groeicondities van voedselrijke grond en het Peruaanse klimaat zorgen voor een volle smaak met een pittige zuurgraad. Daarnaast versterken delicate nuances van melkchocolade en walnoten de smaak. De bio espresso is cafeïnevrij en is verwerkt met de zachte CO2-methode. Hierbij wordt volledig afgezien van chemische oplosmiddelen en wordt alleen CO2-damp gebruikt om de koffie te spoelen. Deze bio espresso is gecertificeerd.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.