Fortezza Espresso Siena
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Tamelijk sterk
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Krachtige Italiaanse espressomelange gemaakt van 40% hoogland Arabica bonen en 60% gastronomisch gebrande bonen
- Intens, lang aanhoudend aroma met smaken van cacao en noten
- Dichte crema met fijne poriën dankzij de bonen uit India
- Nicaragua en Brazilië
- Ideaal resultaat in een volautomaat of voor koffiezetapparaat en als espresso of voor dranken op basis van melk
- De koffiebranderij Fortezza heeft een lange en gerenommeerde koffietraditie
Product beschrijving
Deze harmonieuze, pittige Italiaanse espresso wordt gemaakt van 40% Arabica-bonen uit het hoogland en 60% Robusta-bonen uit India, Nicaragua en Brazilië. Het aanzienlijk hoge Robusta-gehalte zorgt voor een ongelooflijk dichte en fijnporige crema in het espressokopje. Qua smaak maakt deze espressovariant indruk met een zeer intens en lang aanhoudend aroma dat wordt gekenmerkt door cacao- en nootachtige tonen. Als enkele of dubbele espresso, maar ook als basis espresso voor cappuccino of latte macchiato, levert de pittige Siena een solide resultaat dat zichzelf heeft bewezen onder koffiekenners. Met de juiste maling is deze espressomelange geschikt voor bereiding met een volautomaat of piston. De koffiebranderij Fortezza heeft in haar 20-jarige geschiedenis al een aantal prijzen in de wacht gesleept. Zo werd de branderij in 2018 door het gerenommeerde gourmetmagazine uitgeroepen tot een van de beste in Duitsland.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.