Fortezza Cafe Crema Macchina 1kg
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Medium
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Fortezza's Cafe Crema Macchina bestaat uit 80% arabica's gemengd met 20% robusta's
- De zorgvuldig geselecteerde bonen zijn afkomstig uit de Braziliaanse hooglanden en India
- Milde koffie
- met een laag zuurgehalte , een chocoladesmaak en nootachtige noten op de afdronkMilde koffie met een laag zuurgehalte, een chocoladesmaak en nootachtige noten op
- de afdronk
- De melange is ideaal voor bereiding in een volautomatische machine of met een pistonmachine
- Fortezza brandt de bonen met de hand en werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen bij elke stap van het proces
Product beschrijving
Cafe Crema Macchina van Fortezza is een romige koffie van hoge kwaliteit. De hoogwaardige melange bestaat uit 80% Arabica's gecombineerd met 20% Robusta's. De gebruikte bonen groeien onder de beste omstandigheden in de Braziliaanse hooglanden en in India. De koffie heeft een zeer milde smaak en is licht en aromatisch in het kopje. Hij bevat nauwelijks zuren en smaakt chocoladeachtig, met een lichte notensmaak op de afdronk. De Arabica's worden droog verwerkt, de robusta's gewassen. Fortezza brandt de bonen vervolgens medium in een trommelbrander. Dit traditionele proces is bijzonder zacht en zorgt ervoor dat de smaken zich optimaal kunnen ontwikkelen. Fortezza geeft de voorkeur aan kleine batches en een lange brandtijd van 12 tot 19 minuten. We raden de bereiding in een volautomaat of pistonmachine aan. De koffie wordt vaak gedronken in de vorm van Cafe Crema, maar is ook zeer geschikt voor gemengde melkdranken. Fortezza is een Duits bedrijf dat streeft naar de beste kwaliteit. Dit begint met de zorgvuldige selectie van de beste bonen, die later met de hand worden gebrand. De visie van de oprichter was om de beste espresso buiten Italië te produceren.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.