Fortezza Bio Espresso Riva
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Medium
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Unieke combinatie van 75% biologische hoogland Arabica bonen en 25% biologische gourmet robusta bonen
- Volle smaak met een delicate chocolade noot en een geweldige romige textuur
- De bonen komen uit Indonesië en Peru
- Bijzonder harmonieus dankzij de lage zuurgraad
- "Der Feinschmecker" tip 2018
Product beschrijving
De "Bio espresso Riva" van Fortezza bestaat uit een fijne combinatie van 75% hoogland Arabica bonen en 25% Robusta bonen. De bonen zijn biologisch geteeld en komen uit Indonesië en Peru. De melange wordt gekenmerkt door een nootachtig en chocoladeachtig aroma en maakt indruk met zijn grote romigheid. Door de volle stadsbranding hebben de bonen een donkerbruine kleur en een lage zuurgraad. De "Bio espresso Riva" is ideaal voor espresso en koffiespecialiteiten met melk. De biologische certificering bevestigt de biologische teelt van de koffiebonen, die een bijzonder aromatische en evenwichtige smaak hebben. Deze koffie is verkrijgbaar als hele boon of vers gemalen. De branderij werd in 2018 door het tijdschrift "Der Feinschmecker" erkend als een van de beste branderijen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.