Firstcrack Espresso Nr. 4 Decaf 250g
€13,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,39
|
€55,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Chocolade
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Single Origin Decaf (Zwitsers waterproces) espressomelange
- Lage zuurgraad en zeer chocoladeachtig
- Washed Yellow Icatu en Red Catuai uit de Cerrado in Brazilië
- Omniroast: Geschikt voor alle vormen van bereiding
- Firstcrack heeft een holistische kijk op koffie en belichaamt een sociaal en ecologisch verantwoorde koffiecultuur waar je van kunt genieten
Product beschrijving
Firstcrack Espresso No. 4 Decaf is het "levende" bewijs dat espresso op het hoogste niveau kan functioneren zonder cafeïne. Het is gebaseerd op de Arabica variëteiten Yellow Icatu en Red Catuai, beide topvariëteiten uit Brazilië, die in dit geval na de oogst zijn gewassen, verwerkt en cafeïnevrij gemaakt. Maar eerst dit: De broers Ismael en Eduardo Andrade, wiens familie al sinds 1901 koffie verbouwt, zijn verantwoordelijk voor de teelt en verwerking. Hun twee finca's, Capim Branco & Sao Silvestre, liggen op een hoog plateau tussen 1550 en 1850 meter boven zeeniveau in de Cerrado regio, die beroemd is om zijn koffieteelt. De koffiestruiken groeien er onder uitstekende klimatologische omstandigheden en op minerale bodems die de voedingsstoffen leveren die essentieel zijn voor koffie. De familie Andrade heeft al talloze internationale prijzen gewonnen voor haar koffies, waaronder de prestigieuze Cup of Excellence. De Espresso No. 4 Decaf is volledig vrij van chemicaliën gedecafeïneerd met behulp van het zachte Zwitserse waterproces. Dit garandeert niet alleen de veiligheid van het product, maar ook de eersteklas smaak.
De indrukwekkende chocoladesmaak die zich in elk kopje ontvouwt, staat hier ongetwijfeld op de voorgrond. Een ander bijzonder kenmerk is het brandprofiel: in dit geval verfijnt Firstcrack de koffie tot een zogenaamde omniroast, waardoor hij geschikt is voor alle denkbare bereidingsvormen. Als espresso of als filter, de Espresso No. 4 Decaf van Firstcrack werkt - en smaakt geweldig! De verpakking bevat 250 gram, die in een smaakveilige verpakking zitten. In de Firstcrack branderij in Berlijn komen ambachtelijk koffie maken en een innovatieve ontdekkingsgeest al sinds 2010 samen om unieke brandingen te creëren. De branderij hecht bijzonder veel belang aan sociale verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door bij de aankoop van groene koffie een veelvoud van de gebruikelijke Fairtrade prijzen te betalen. Met betrekking tot de hele waardeketen van koffiebonen geeft Firstcrack de voorkeur aan transparante, eerlijke en ecologische praktijken. Deze holistische benadering wordt weerspiegeld in elke slok van hun koffie - een genot voor de zintuigen en een zuiver geweten.
De indrukwekkende chocoladesmaak die zich in elk kopje ontvouwt, staat hier ongetwijfeld op de voorgrond. Een ander bijzonder kenmerk is het brandprofiel: in dit geval verfijnt Firstcrack de koffie tot een zogenaamde omniroast, waardoor hij geschikt is voor alle denkbare bereidingsvormen. Als espresso of als filter, de Espresso No. 4 Decaf van Firstcrack werkt - en smaakt geweldig! De verpakking bevat 250 gram, die in een smaakveilige verpakking zitten. In de Firstcrack branderij in Berlijn komen ambachtelijk koffie maken en een innovatieve ontdekkingsgeest al sinds 2010 samen om unieke brandingen te creëren. De branderij hecht bijzonder veel belang aan sociale verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld door bij de aankoop van groene koffie een veelvoud van de gebruikelijke Fairtrade prijzen te betalen. Met betrekking tot de hele waardeketen van koffiebonen geeft Firstcrack de voorkeur aan transparante, eerlijke en ecologische praktijken. Deze holistische benadering wordt weerspiegeld in elke slok van hun koffie - een genot voor de zintuigen en een zuiver geweten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.