Fairtrade proefpakket 1,25kg
€38,99
Bespaar 7%
€42,36
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,22
|
€31,19 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
Ons bereidingsadvies
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Proefpakket: Voor ontdekkingsreizigers en als cadeau-idee
- Vijf uitstekende fairtrade koffies: Dinzler Espresso Don Teo Bio, Drago Mocambo Aroma Fairtrade, Solino Espresso hele bonen en Mokaflor Caffè Giusto
- Alle koffies zijn geteeld volgens de Fairtrade normen
- Met dit pakket steun en versterk je de koffieboeren en de mensen die hun koffie verbouwen.Met dit pakket steun en versterk
- je de koffieboeren en de mensen in de regio's
- Perfect geschikt voor alle standaard volautomaten
Product beschrijving
Het is al lang bekend dat koffie soms onder mensonwaardige arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd. Zelfs biologische koffie is vaak afkomstig uit precaire omstandigheden in de teeltgebieden, omdat biologische labels geen enkele uitspraak doen over de arbeids- en handelsrelaties rond het product. De veronderstelde oplossing is Fairtrade of - nog beter - Direct Trade certificering. Dit gaat over arbeidsbescherming, eerlijke betaling in sociaal aanvaardbare structuren en een eerlijke verdeling van de gegenereerde winst onder alle betrokkenen. De Fairtrade Labelling Organizations International (FLO) kent het keurmerk voor eerlijke handel toe. Bij directe handel is er geen tussenpersoon; de kopers van de koffieplantages onderhandelen met de koffieproducenten op ooghoogte en vrijwel zonder tussenpersoon. Direct verhandelde koffies worden ook vaak gelabeld met het „Coffee Circle” zegel. Dit verifieert een proces waarbij een euro per kilo sociale premie naar de producenten gaat. Ook moet worden opgemerkt dat bijvoorbeeld de FLO bij het toekennen van het Fairtrade-keurmerk aandacht besteedt aan biologische teelt, maar uiteindelijk niet expliciet aandringt op biologische normen, die betrekking hebben op duurzame teelt, oogst en in sommige gevallen het productieproces.
Als dit bijzonder belangrijk voor je is, kun je hier op roastmarket ook een biologisch proefpakket vinden. Feit is dat producten met deze certificeringen onderworpen zijn aan strenge normen en regelmatige controles en dat consumenten de koffiewereld een klein beetje beter kunnen maken met elke aankoop die ze doen. In het ideale geval betekent dit dat je alleen rechtstreeks verhandelde koffie van gecertificeerde biologische teelt koopt. Ons zorgvuldig samengestelde Fairtrade proefpakket bevat de vijf populairste, eerlijk verhandelde koffies uit ons assortiment. Twee van de koffies zijn zelfs afkomstig van directe handel, waarvan er één ook het biologische keurmerk draagt. Alle koffies worden geleverd als hele bonen in verpakkingen van 250 g die gemakkelijk te proberen zijn, zodat de smaken zo lang mogelijk behouden blijven en de optimale maling voor de gewenste bereidingswijze individueel kan worden gekozen. Uiteindelijk smaakt elk kopje koffie uit eerlijke handel net dat beetje beter.
#1 Dinzler Bio Espresso Don Teo: Een krachtige mix van vier verschillende landen komt samen in deze unieke koffiecreatie: Espresso Don Teo van Dinzler. Deze bio espresso combineert exquise bonen uit Guatemala, Peru, Brazilië en India, met zowel Arabica als Robusta variëteiten. De bonen groeien onder optimale omstandigheden op een hoogte van 1.200 tot 2.225 meter en worden zorgvuldig geoogst. Daarna worden ze fully washed. De koffiebessen worden grondig gewassen en het vruchtvlees wordt verwijderd voordat ze in de zon worden gedroogd, wat resulteert in een zuivere, heldere smaak en een eindproduct van hoge kwaliteit. De donkere branding in Italian Roast ontlokt zoete, fruitige en chocoladeachtige tonen aan de bonen. De espresso maakt ook indruk met zijn lage zuurgraad, die het smaakprofiel afrondt. Hij is verpakt in een speciaal zakje dat deze smaken optimaal bewaart. Espresso Don Teo is ideaal voor gebruik in volautomaten en portafilters, waardoor espresso perfect kan worden bereid. Deze melange is ook perfect als basis voor cappuccino. Dinzler hecht veel belang aan duurzaamheid en eerlijke handel. De bonen zijn biologisch geteeld en zijn ook het product van eerlijke handel met de koffieproducenten. Door te genieten van Don Teo espresso van Dinzler ervaren koffieliefhebbers niet alleen de fascinerende smaak van de verschillende landen waar koffie wordt verbouwd, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere koffieconsumptie.
#2 Mount Hagen Espresso: De huisespresso van Mount Hagen is een puur Arabische samenstelling met Fairtrade en Naturland gecertificeerde bonen van de HOAC-coöperatie in Papoea-Nieuw-Guinea, de Cocla-coöperatie in Peru en geselecteerde Arabica's uit de Sidama-regio in Äthiopië. De ruwe bonen worden met de hand geplukt en gewassen in het land van herkomst op een hoogte van 1300-1800 meter. De Arabica-bonen worden vervolgens zeer donker gebrand in Duitsland, wat resulteert in de sterke body en Italiaanse flair van de espresso. De smaak onthult romige chocoladetonen met een uitgebalanceerde zuurgraad. Het beste resultaat wordt bereikt bij bereiding in een portafilter of volautomaat. Smaakt bijzonder goed als koffiecrème en als creatie met melkschuim. Mount Hagen betrekt uitsluitend fairtradekoffie en steunt daarmee kleine koffieboeren in de landen van herkomst van de ruwe bonen.
#3 Drago Mocambo Aroma Fairtrade: De „Aroma“koffie van Drago Mocambo is Fairtrade-gecertificeerd en maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit eerlijk verhandelde groene koffie. Deze koffiemelange bestaat voor 90 % uit arabicabonen en voor 10 % uit Robusta van Südamerica. Het resultaat van de milde langdurige branding is een uitzonderlijk aromatische koffie met uitgesproken fruitige noten en een lage bitterheid. De bijzonder uitgebalanceerde smaak betekent dat Drago Mocambo kan worden gedronken als cappuccino of latte macchiato, maar ook als een klassieke espresso. De koffieboeren in Südamerica krijgen een speciale prijs voor hun oogst om de duurzaamheid en kwaliteit van de teelt te waarborgen.
#4 Solino Espresso hele bonen: Solino espresso komt uit Äthiopia en wordt gemaakt van 100% Arabica bonen. De bonen worden geteeld in de Illubabor- en Jimma-regio's en worden na de oogst voorzichtig donker gebrand bij lage temperaturen in Addis Abeba voordat ze worden verpakt. Koffie uit Äthiopia wordt beschouwd als een van de beste Arabica-koffies ter wereld. Het wordt normaal gesproken slechts in kleine hoeveelheden toegevoegd om de smaak te versterken. Deze espresso is mild en bijzonder zuurarm, maar heeft toch een zeer aromatische smaak. Deze Arabica-bonen worden gekenmerkt door een kruidig aroma met een vleugje chocolade. Dankzij het regionale branden en verwerken nemen de kleine boeren in Ethiopië deel aan de waardecreatie van hun koffie. Solino steunt het Ethiopische initiatief OurFathersKitchen en doneert 1000 lunches voor straatkinderen in Addis Abeba voor elke container Solino-koffie. De medewerkers in de regio werken op vrijwillige basis en er zijn geen extra kosten. 100% van het gedoneerde geld komt bij de kinderen terecht. De espresso is verkrijgbaar in 250g en 1000g varianten in de winkel.
#5 Mokaflor Caffè Giusto: „Giusto“ is vanuit het Italiaans grofweg te vertalen als „helemaal goed“ übersetzen. Je kunt dus niet verkeerd gaan met deze fijn afgestemde espresso. Hier komt 90% van de beste Arabicas van de variëteit Bourbon Caturra uit Mexico en Castillo Castillo uit Colombia (beide gewassen en verwerkt) samen met 10% pittige Robustas uit Indonesië (natuurlijk verwerkt). Alle variëteiten zijn biologisch geteeld en eerlijk verhandeld. Vervolgens kiest Mokaflor, net als voor al zijn koffiemelanges, voor het complexere maar lonende proces van het branden van één enkele koffie. Dit betekent dat alle variëteiten individueel worden verfijnd met een perfect geharmoniseerd brandprofiel en pas daarna worden gemengd. Het eindresultaat is een milde espresso met een fijne zuurgraad en smaakaccenten van hazelnoot en vanille. Hij wordt het best geserveerd uit een portafilter of volautomaat. De koffiebrouwerij Mokaflor is een familiebedrijf uit het hart van Florence dat al meerdere generaties bestaat. Alle koffies worden hier gebrand in de traditionele trommelbrander en gemelangeerd volgens beproefde recepten.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffiesoorten zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffiesoorten van gelijke of hogere kwaliteit, indien de koffiesoorten in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn) Niet alleen voor de koffieboeren, maar ook voor de levensomstandigheden van alle mensen uit de betreffende regio's is het inkomen uit de koffieproductie van groot belang.Dit Fairtrade proefpakket is ideaal om de populairste Fairtrade koffies uit ons assortiment te proeven en is ook een geweldig cadeau-idee voor andere koffieliefhebbers. Het pakket bestaat uit vijf heerlijke koffiesoorten van branders die fairtrade bewust ondersteunen en zo bijdragen aan betere levensomstandigheden en de versterking van koffieboeren en hun teeltgebieden. Probeer deze 250g Fairtrade koffies: Dinzler Coffee Mexico Chiapas Fairtrade, Dinzler Espresso OTTO Organic - Fairtrade, Drago Mocambo Aroma Fairtrade, Dinzler Coffee Columbia Buenavista en Dinzler Coffee Panama Don Benjie.
#1 Dinzler Coffee Mexico Chiapas Fairtrade: Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Mexico Chiapas Fairtrade gemaakt van hoogwaardige arabicabonen, die biologisch worden geteeld in Chiapas, Mexico. De bonen voor deze melange worden eerlijk verhandeld en bijzonder zacht gebrand voor een eersteklas smaak. Fijne tonen van chocolade en donkere bessen ronden de volle smaak perfect af. De medium-bodied koffie is geschikt voor bereiding in een volautomaat, met een French Press of met een filterkoffiemachine.
#2 Dinzler Bio Espresso OTTO - Fairtrade: De Bio Espresso Otto is een speciale editie van Dinzler en is een eerbetoon aan de oprichter Otto Dinzler. Sinds 1950 garandeert de oprichter van het bedrijf zijn klanten alleen de beste kwaliteit verse koffie. De gebruikte bonen komen uit India en Nicaragua, waar ze biologisch worden geteeld en met de hand worden geoogst. Deze melange is ook Fairtrade gecertificeerd. De volle body wordt perfect afgerond door fijne karameltoetsen. Het aangename aroma en de veelzijdige smaak maken deze espresso tot een exquise smaakervaring en een echte klassieker.
#3 Drago Mocambo Aroma Fairtrade: De „Aroma“koffie van Drago Mocambo is Fairtrade-gecertificeerd en maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit eerlijk verhandelde groene koffie. Deze koffiemelange bestaat voor 90 % uit arabicabonen en voor 10 % uit Robusta van Südamerica. Het resultaat van de milde langdurige branding is een uitzonderlijk aromatische koffie met uitgesproken fruitige noten en een lage bitterheid. De bijzonder uitgebalanceerde smaak betekent dat Drago Mocambo kan worden gedronken als cappuccino of latte macchiato, maar ook als een klassieke espresso. De koffieboeren in Südamerica krijgen een speciale prijs voor hun oogst om de duurzaamheid en kwaliteit van de teelt te waarborgen.
#4 Dinzler Coffee Columbia Buenavistar: Dinzler's „Columbia Buenavista“ koffie is afkomstig van Carlos Finca in een van 's werelds meest biodiverse biosfeerreservaten in de hooglanden van Colombia. Met zijn milde smaak en een complex aroma van zwarte bessen en verse noten is de koffie met een laag zuurgehalte „Columbia Buenavista“ perfect als ontbijtpartner of voor een zachte traktatie in de namiddag. Dinzler Kaffeerösterei hecht bijzonder veel belang aan milieubescherming en duurzaamheid en gebruikt daarom geen aluminium in zijn koffieverpakkingen. De eerlijke en direct verhandelde „Columbia Buenavista“ is een medium-koffie van de hele boon die de ervaring van het kopje perfect maakt. Je proeft echt de optimale klimatologische omstandigheden waaronder de uitgebalanceerde smaak van de koffieboon van de berghellingen van de Andes zich heeft kunnen ontwikkelen.
#5 Dinzler Coffee Panama Don Benjie: Een pure arabica koffie van de Typica variëteit uit het Boquete district van de Centraal-Amerikaanse eilandstaat Panama, waar de hoogwaardige hoogland ruwe bonen voor deze koffie worden verbouwd op een hoogte van ca. 1500 meter boven zeeniveau onder ideale klimatologische omstandigheden en op vulkanische, voedselrijke grond. Nadat de bonen zorgvuldig met de hand zijn geplukt bij optimale rijpheid, nat zijn verwerkt en in de zon zijn gedroogd, worden ze rechtstreeks, zonder tussenpersonen en onder eerlijke omstandigheden verhandeld en verder verwerkt door Dinzler. Het eindresultaat in het koffiekopje heeft fruitige tonen van gedroogd fruit en doet denken aan de zoetheid van bruine rietsuiker. De koffie ontvouwt zijn volle smaak het best wanneer hij wordt bereid in een filtermachine of met een traditionele handinfusie.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving individuele koffiesoorten te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffiesoorten in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn)--> -->
Als dit bijzonder belangrijk voor je is, kun je hier op roastmarket ook een biologisch proefpakket vinden. Feit is dat producten met deze certificeringen onderworpen zijn aan strenge normen en regelmatige controles en dat consumenten de koffiewereld een klein beetje beter kunnen maken met elke aankoop die ze doen. In het ideale geval betekent dit dat je alleen rechtstreeks verhandelde koffie van gecertificeerde biologische teelt koopt. Ons zorgvuldig samengestelde Fairtrade proefpakket bevat de vijf populairste, eerlijk verhandelde koffies uit ons assortiment. Twee van de koffies zijn zelfs afkomstig van directe handel, waarvan er één ook het biologische keurmerk draagt. Alle koffies worden geleverd als hele bonen in verpakkingen van 250 g die gemakkelijk te proberen zijn, zodat de smaken zo lang mogelijk behouden blijven en de optimale maling voor de gewenste bereidingswijze individueel kan worden gekozen. Uiteindelijk smaakt elk kopje koffie uit eerlijke handel net dat beetje beter.
#1 Dinzler Bio Espresso Don Teo: Een krachtige mix van vier verschillende landen komt samen in deze unieke koffiecreatie: Espresso Don Teo van Dinzler. Deze bio espresso combineert exquise bonen uit Guatemala, Peru, Brazilië en India, met zowel Arabica als Robusta variëteiten. De bonen groeien onder optimale omstandigheden op een hoogte van 1.200 tot 2.225 meter en worden zorgvuldig geoogst. Daarna worden ze fully washed. De koffiebessen worden grondig gewassen en het vruchtvlees wordt verwijderd voordat ze in de zon worden gedroogd, wat resulteert in een zuivere, heldere smaak en een eindproduct van hoge kwaliteit. De donkere branding in Italian Roast ontlokt zoete, fruitige en chocoladeachtige tonen aan de bonen. De espresso maakt ook indruk met zijn lage zuurgraad, die het smaakprofiel afrondt. Hij is verpakt in een speciaal zakje dat deze smaken optimaal bewaart. Espresso Don Teo is ideaal voor gebruik in volautomaten en portafilters, waardoor espresso perfect kan worden bereid. Deze melange is ook perfect als basis voor cappuccino. Dinzler hecht veel belang aan duurzaamheid en eerlijke handel. De bonen zijn biologisch geteeld en zijn ook het product van eerlijke handel met de koffieproducenten. Door te genieten van Don Teo espresso van Dinzler ervaren koffieliefhebbers niet alleen de fascinerende smaak van de verschillende landen waar koffie wordt verbouwd, maar dragen ze ook bij aan een duurzamere koffieconsumptie.
#2 Mount Hagen Espresso: De huisespresso van Mount Hagen is een puur Arabische samenstelling met Fairtrade en Naturland gecertificeerde bonen van de HOAC-coöperatie in Papoea-Nieuw-Guinea, de Cocla-coöperatie in Peru en geselecteerde Arabica's uit de Sidama-regio in Äthiopië. De ruwe bonen worden met de hand geplukt en gewassen in het land van herkomst op een hoogte van 1300-1800 meter. De Arabica-bonen worden vervolgens zeer donker gebrand in Duitsland, wat resulteert in de sterke body en Italiaanse flair van de espresso. De smaak onthult romige chocoladetonen met een uitgebalanceerde zuurgraad. Het beste resultaat wordt bereikt bij bereiding in een portafilter of volautomaat. Smaakt bijzonder goed als koffiecrème en als creatie met melkschuim. Mount Hagen betrekt uitsluitend fairtradekoffie en steunt daarmee kleine koffieboeren in de landen van herkomst van de ruwe bonen.
#3 Drago Mocambo Aroma Fairtrade: De „Aroma“koffie van Drago Mocambo is Fairtrade-gecertificeerd en maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit eerlijk verhandelde groene koffie. Deze koffiemelange bestaat voor 90 % uit arabicabonen en voor 10 % uit Robusta van Südamerica. Het resultaat van de milde langdurige branding is een uitzonderlijk aromatische koffie met uitgesproken fruitige noten en een lage bitterheid. De bijzonder uitgebalanceerde smaak betekent dat Drago Mocambo kan worden gedronken als cappuccino of latte macchiato, maar ook als een klassieke espresso. De koffieboeren in Südamerica krijgen een speciale prijs voor hun oogst om de duurzaamheid en kwaliteit van de teelt te waarborgen.
#4 Solino Espresso hele bonen: Solino espresso komt uit Äthiopia en wordt gemaakt van 100% Arabica bonen. De bonen worden geteeld in de Illubabor- en Jimma-regio's en worden na de oogst voorzichtig donker gebrand bij lage temperaturen in Addis Abeba voordat ze worden verpakt. Koffie uit Äthiopia wordt beschouwd als een van de beste Arabica-koffies ter wereld. Het wordt normaal gesproken slechts in kleine hoeveelheden toegevoegd om de smaak te versterken. Deze espresso is mild en bijzonder zuurarm, maar heeft toch een zeer aromatische smaak. Deze Arabica-bonen worden gekenmerkt door een kruidig aroma met een vleugje chocolade. Dankzij het regionale branden en verwerken nemen de kleine boeren in Ethiopië deel aan de waardecreatie van hun koffie. Solino steunt het Ethiopische initiatief OurFathersKitchen en doneert 1000 lunches voor straatkinderen in Addis Abeba voor elke container Solino-koffie. De medewerkers in de regio werken op vrijwillige basis en er zijn geen extra kosten. 100% van het gedoneerde geld komt bij de kinderen terecht. De espresso is verkrijgbaar in 250g en 1000g varianten in de winkel.
#5 Mokaflor Caffè Giusto: „Giusto“ is vanuit het Italiaans grofweg te vertalen als „helemaal goed“ übersetzen. Je kunt dus niet verkeerd gaan met deze fijn afgestemde espresso. Hier komt 90% van de beste Arabicas van de variëteit Bourbon Caturra uit Mexico en Castillo Castillo uit Colombia (beide gewassen en verwerkt) samen met 10% pittige Robustas uit Indonesië (natuurlijk verwerkt). Alle variëteiten zijn biologisch geteeld en eerlijk verhandeld. Vervolgens kiest Mokaflor, net als voor al zijn koffiemelanges, voor het complexere maar lonende proces van het branden van één enkele koffie. Dit betekent dat alle variëteiten individueel worden verfijnd met een perfect geharmoniseerd brandprofiel en pas daarna worden gemengd. Het eindresultaat is een milde espresso met een fijne zuurgraad en smaakaccenten van hazelnoot en vanille. Hij wordt het best geserveerd uit een portafilter of volautomaat. De koffiebrouwerij Mokaflor is een familiebedrijf uit het hart van Florence dat al meerdere generaties bestaat. Alle koffies worden hier gebrand in de traditionele trommelbrander en gemelangeerd volgens beproefde recepten.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.
#1 Dinzler Coffee Mexico Chiapas Fairtrade: Zoals de naam al doet vermoeden, wordt Mexico Chiapas Fairtrade gemaakt van hoogwaardige arabicabonen, die biologisch worden geteeld in Chiapas, Mexico. De bonen voor deze melange worden eerlijk verhandeld en bijzonder zacht gebrand voor een eersteklas smaak. Fijne tonen van chocolade en donkere bessen ronden de volle smaak perfect af. De medium-bodied koffie is geschikt voor bereiding in een volautomaat, met een French Press of met een filterkoffiemachine.
#2 Dinzler Bio Espresso OTTO - Fairtrade: De Bio Espresso Otto is een speciale editie van Dinzler en is een eerbetoon aan de oprichter Otto Dinzler. Sinds 1950 garandeert de oprichter van het bedrijf zijn klanten alleen de beste kwaliteit verse koffie. De gebruikte bonen komen uit India en Nicaragua, waar ze biologisch worden geteeld en met de hand worden geoogst. Deze melange is ook Fairtrade gecertificeerd. De volle body wordt perfect afgerond door fijne karameltoetsen. Het aangename aroma en de veelzijdige smaak maken deze espresso tot een exquise smaakervaring en een echte klassieker.
#3 Drago Mocambo Aroma Fairtrade: De „Aroma“koffie van Drago Mocambo is Fairtrade-gecertificeerd en maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit eerlijk verhandelde groene koffie. Deze koffiemelange bestaat voor 90 % uit arabicabonen en voor 10 % uit Robusta van Südamerica. Het resultaat van de milde langdurige branding is een uitzonderlijk aromatische koffie met uitgesproken fruitige noten en een lage bitterheid. De bijzonder uitgebalanceerde smaak betekent dat Drago Mocambo kan worden gedronken als cappuccino of latte macchiato, maar ook als een klassieke espresso. De koffieboeren in Südamerica krijgen een speciale prijs voor hun oogst om de duurzaamheid en kwaliteit van de teelt te waarborgen.
#4 Dinzler Coffee Columbia Buenavistar: Dinzler's „Columbia Buenavista“ koffie is afkomstig van Carlos Finca in een van 's werelds meest biodiverse biosfeerreservaten in de hooglanden van Colombia. Met zijn milde smaak en een complex aroma van zwarte bessen en verse noten is de koffie met een laag zuurgehalte „Columbia Buenavista“ perfect als ontbijtpartner of voor een zachte traktatie in de namiddag. Dinzler Kaffeerösterei hecht bijzonder veel belang aan milieubescherming en duurzaamheid en gebruikt daarom geen aluminium in zijn koffieverpakkingen. De eerlijke en direct verhandelde „Columbia Buenavista“ is een medium-koffie van de hele boon die de ervaring van het kopje perfect maakt. Je proeft echt de optimale klimatologische omstandigheden waaronder de uitgebalanceerde smaak van de koffieboon van de berghellingen van de Andes zich heeft kunnen ontwikkelen.
#5 Dinzler Coffee Panama Don Benjie: Een pure arabica koffie van de Typica variëteit uit het Boquete district van de Centraal-Amerikaanse eilandstaat Panama, waar de hoogwaardige hoogland ruwe bonen voor deze koffie worden verbouwd op een hoogte van ca. 1500 meter boven zeeniveau onder ideale klimatologische omstandigheden en op vulkanische, voedselrijke grond. Nadat de bonen zorgvuldig met de hand zijn geplukt bij optimale rijpheid, nat zijn verwerkt en in de zon zijn gedroogd, worden ze rechtstreeks, zonder tussenpersonen en onder eerlijke omstandigheden verhandeld en verder verwerkt door Dinzler. Het eindresultaat in het koffiekopje heeft fruitige tonen van gedroogd fruit en doet denken aan de zoetheid van bruine rietsuiker. De koffie ontvouwt zijn volle smaak het best wanneer hij wordt bereid in een filtermachine of met een traditionele handinfusie.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is.roastmarket behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving individuele koffiesoorten te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffiesoorten in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn)--> -->
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.