Espresso voor piston - proefpakket 750g
€25,49
Bespaar 7%
€27,47
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,24
|
€33,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Korte beschrijving
- Proefpakket samengesteld door onze experts voor ontdekkingsreizigers en als cadeau-idee
- Drie populaire variëteiten van de beste branders, elk 250g: caffè baresi Espresso Biologico, Hanseatic Coffee Roasters Uganda Kick Espresso en Schwarzmond Baharona AA
- Grote verscheidenheid aan verschillende, aromatische espresso's
- Uitstekend geschikt voor bereiding in een piston
Product beschrijving
Elke professionele barista weet dat echt goede espresso uit een portafiltermachine komt. Daarom worden portafiltermachines ook gebruikt door koffiekenners thuis en worden ze steeds populairder. In tegenstelling tot volautomatische machines vereist de bereiding van koffie in een portafiltermachine meer handwerk en toewijding bij het afstellen van de portafiltermachine. Om goed van de vers gezette espresso of cappuccino te kunnen genieten, moet het type boon echter ook goed zijn. Met een portafiltermachine wordt de koffie geëxtraheerd met de juiste druk. Maar om dit te laten slagen, moeten de juiste espressobonen worden gebruikt. Traditioneel zijn espressobonen donker van kleur en zwaar gebrand. In dit proefpakket hebben onze experts drie speciale espressosoorten geselecteerd die perfect zijn voor bereiding in een portafiltermachine.
#1 caffè baresi Espresso Biologico: De liefde voor espresso van hoge kwaliteit komt tot uiting in deze melange van caffè baresi. Zoals altijd gebruikt de fabrikant alleen bonen uit de beste teeltgebieden ter wereld. In dit geval worden de bonen echter uitsluitend onder gecontroleerde biologische omstandigheden geteeld. Ze komen uit Mexico, Colombia en India, waar ze groeien op hoogtes tussen 950 en 1300 meter. Het is een melange van 70% Arabicas met 30% Robustas van de Canephora variëteit. De espresso heeft een lage zuurgraad en is intens, met tonen van pure chocolade, rietsuiker en cacao. De bonen zijn donker gebrand om deze smaakervaring te creëren. caffè baresi gebruikt het trommelbrandproces, dat als bijzonder zacht wordt beschouwd. In de trommel worden lage temperaturen en een lange brandtijd gecombineerd, zodat de bonen hun volle smaak kunnen ontwikkelen. Bio espresso smaakt het best in zijn pure vorm als espresso, of bereid als café crème. Een portafiltermachine, volautomaat of mokapot zijn hiervoor ideaal. caffè baresi produceert unieke koffiesoorten van topkwaliteit. De passie voor goede koffie begint bij de zorgvuldige selectie van de bonen en loopt door de hele productieketen.
#2 Hanseatic Coffee Roasters Uganda Kick Espresso: De Uganda Kick Espresso van Hanseatic Coffee Roasters wordt gemaakt van 100% robusta bonen uit Oeganda. De Single Origin koffiebonen worden geteeld in het Wakiso district bij Victoria Lake en met de hand geoogst door lokale boeren voordat ze in de zon worden gedroogd. Als je van een zeer sterke espresso houdt, is deze bonenmelange precies goed voor jou. De donkere koffiemelange biedt een intense smaak van hazelnoot en pure chocolade, met slechts een klein zuurtje. Het sterke karakter wordt afgerond door de smaak van gedroogde pruim. De Single Origin wordt bij voorkeur bereid in een portafiltermachine of in een volautomatische koffiemachine om de perfecte espresso met een dikke, gouden crèmelaag te krijgen. Hanseatic werd in 2014 opgericht in Hamburg. Het familiebedrijf ontwikkelt creatieve en klassieke koffiesoorten van de hoogste kwaliteit. Dit streven werpt zijn vruchten af, want Hanseatic Coffee Roasters werd door het tijdschrift Feinschmecker uitgeroepen tot een van de top 5 beste branders van het land.
#3 Schwarzmond Baharona AA: De selectie van speciale bonen is de hoeksteen van het genot bij Hanseatic, want alleen zo kun je een heel bijzondere koffie creëren. Dit geldt ook voor de Schwarzmond Baharona AA, die de harten van koffieliefhebbers op hol brengt met zijn sterke, zuurarme karakter. Als pure Arabica koffie heeft deze koffie een donkere espressosmaak en een intens aroma. Noten van fijne noten, bruine suiker en een beetje tabak ronden de smaak af en laten je verlangen naar meer. Het feit dat minder vaak meer is, kun je zien aan de teeltregio's van de bonen, want ze komen uit slechts één teeltgebied in de Dominicaanse Republiek, waar ze onder ideale omstandigheden worden verbouwd, zoals gebruikelijk is voor een Single Origin. Dit maakt de smaak nog lekkerder. We raden aan om deze koffie te bereiden in een percolator, in een portafilter en in een volautomaat om zijn volledige karakter te ontwikkelen. Als onderdeel van de Third Wave Community staat Schwarzmond voor transparantie, innovatie en een divers koffieassortiment. Voor Schwarzmond betekent dit het leveren van koffie van hoge kwaliteit op het hoogste niveau en met oog voor de hele productieketen.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn)
#1 caffè baresi Espresso Biologico: De liefde voor espresso van hoge kwaliteit komt tot uiting in deze melange van caffè baresi. Zoals altijd gebruikt de fabrikant alleen bonen uit de beste teeltgebieden ter wereld. In dit geval worden de bonen echter uitsluitend onder gecontroleerde biologische omstandigheden geteeld. Ze komen uit Mexico, Colombia en India, waar ze groeien op hoogtes tussen 950 en 1300 meter. Het is een melange van 70% Arabicas met 30% Robustas van de Canephora variëteit. De espresso heeft een lage zuurgraad en is intens, met tonen van pure chocolade, rietsuiker en cacao. De bonen zijn donker gebrand om deze smaakervaring te creëren. caffè baresi gebruikt het trommelbrandproces, dat als bijzonder zacht wordt beschouwd. In de trommel worden lage temperaturen en een lange brandtijd gecombineerd, zodat de bonen hun volle smaak kunnen ontwikkelen. Bio espresso smaakt het best in zijn pure vorm als espresso, of bereid als café crème. Een portafiltermachine, volautomaat of mokapot zijn hiervoor ideaal. caffè baresi produceert unieke koffiesoorten van topkwaliteit. De passie voor goede koffie begint bij de zorgvuldige selectie van de bonen en loopt door de hele productieketen.
#2 Hanseatic Coffee Roasters Uganda Kick Espresso: De Uganda Kick Espresso van Hanseatic Coffee Roasters wordt gemaakt van 100% robusta bonen uit Oeganda. De Single Origin koffiebonen worden geteeld in het Wakiso district bij Victoria Lake en met de hand geoogst door lokale boeren voordat ze in de zon worden gedroogd. Als je van een zeer sterke espresso houdt, is deze bonenmelange precies goed voor jou. De donkere koffiemelange biedt een intense smaak van hazelnoot en pure chocolade, met slechts een klein zuurtje. Het sterke karakter wordt afgerond door de smaak van gedroogde pruim. De Single Origin wordt bij voorkeur bereid in een portafiltermachine of in een volautomatische koffiemachine om de perfecte espresso met een dikke, gouden crèmelaag te krijgen. Hanseatic werd in 2014 opgericht in Hamburg. Het familiebedrijf ontwikkelt creatieve en klassieke koffiesoorten van de hoogste kwaliteit. Dit streven werpt zijn vruchten af, want Hanseatic Coffee Roasters werd door het tijdschrift Feinschmecker uitgeroepen tot een van de top 5 beste branders van het land.
#3 Schwarzmond Baharona AA: De selectie van speciale bonen is de hoeksteen van het genot bij Hanseatic, want alleen zo kun je een heel bijzondere koffie creëren. Dit geldt ook voor de Schwarzmond Baharona AA, die de harten van koffieliefhebbers op hol brengt met zijn sterke, zuurarme karakter. Als pure Arabica koffie heeft deze koffie een donkere espressosmaak en een intens aroma. Noten van fijne noten, bruine suiker en een beetje tabak ronden de smaak af en laten je verlangen naar meer. Het feit dat minder vaak meer is, kun je zien aan de teeltregio's van de bonen, want ze komen uit slechts één teeltgebied in de Dominicaanse Republiek, waar ze onder ideale omstandigheden worden verbouwd, zoals gebruikelijk is voor een Single Origin. Dit maakt de smaak nog lekkerder. We raden aan om deze koffie te bereiden in een percolator, in een portafilter en in een volautomaat om zijn volledige karakter te ontwikkelen. Als onderdeel van de Third Wave Community staat Schwarzmond voor transparantie, innovatie en een divers koffieassortiment. Voor Schwarzmond betekent dit het leveren van koffie van hoge kwaliteit op het hoogste niveau en met oog voor de hele productieketen.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn)
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.