Erste Tegernseer Kaffeerösterei The Machine
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
Intensief
Kleine
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Populaire espressomelange van de Erste Tegernseer Kaffeerösterei met 80% Arabica en 20% Robusta bonen
- Harmonieuze tonen van pure chocolade en karamel met een uitgebalanceerde zuurgraad
- De bonen komen uit Brazilië, India en Tanzania
- Ideaal voor bereiding in een portafiltermachine of in een Ibrik
- "De favoriete branderij van Beieren" volgens het fijnproeversmagazine Falstaff 2020
Product beschrijving
Blend The Machine van de Erste Tegernseer Kaffeerösterei is gemaakt van 80% Arabica en 20% Robusta bonen, wat het smaakprofiel van de espresso netjes afrondt. De drie zorgvuldig geselecteerde bonensoorten - Bourbon, Robusta en SL 28 - zijn afkomstig uit Brazilië, India en Tanzania. De medium branding heeft een intens smaakprofiel met tonen van pure chocolade en karamel. De peer is te proeven in de secundaire smaak. De zuurgraad is goed in balans. De espresso smaakt uitstekend als losse espresso en als lattecreatie. Het beste resultaat wordt bereikt met een pistonmachine. Maar de blend van Tegernsee Kaffeerösterei is ook een genot in een mokkapot of Ibrik. Reden genoeg voor de branderij om in 2020 door het tijdschrift Falstaff te worden uitgeroepen tot favoriete branderij van Beieren. Hier op roastmarket zijn de felbegeerde bonen verkrijgbaar in het proefformaat van 250 gram of direct per kilo.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.