Erste Tegernseer Kaffeerösterei Espresso "The Bäm"
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Koffiesamenstelling van 50% Arabica en 50% Robusta bonen
- Aardse, sterke espresso smaak met weinig zuur
- Nougat en karamel tonen zorgen voor een smaakbelevingen karameltonen zorgen voor
- een smaakbeleving
- Delicate aroma's van pure chocolade en noten
- Aanbevolen voor volautomatische machines en pistons
Product beschrijving
De Bäm espresso van de Erste Tegernseer Kaffeerösterei is een koffiemelange van 50 procent Arabica en 50 procent Robusta bonen uit Peru en India. Dankzij het hoge cafeïnegehalte belooft deze espresso een sterke, nootzoete espressosmaak die gewoon heerlijk smaakt. Door de lage zuurgraad en tonen van onder andere karamel, amandelen en nougat biedt The Bäm een onvergetelijke smaakervaring. Daarnaast betoveren smaken van pure chocolade en noten de koffiebeleving. De bereiding van The Bäm espresso wordt aanbevolen voor koffiezetapparaten en pistons. Erste Tegernseer Kaffeerösterei maakt deel uit van een klein internationaal netwerk van koffieliefhebbers en zet zich in voor eerlijke en directe koffiehandel. De branderij biedt een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten van hoge kwaliteit, die worden geproduceerd met behulp van een bijzonder zacht trommelbranderijproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.