Erste Tegernseer Kaffeerösterei Espresso "Der Pate"
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Intensief
Zeer weinig
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Unieke koffiemelange uit India en Guatemala
- Bestaat uit 20% beste Arabica en 80% Robusta bonen
- Volle koffiesmaak met een lage zuurgraad Noten van pure chocolade en karamel verfijnen de smaak.Noten van
- pure chocolade, noten en karamel verfijnen de smaak
- "Roaster of the Year" award van Crema magazine
Product beschrijving
De espresso "The Godfather" van de Erste Tegernseer Kaffeerösterei is een unieke koffiemelange van 20% beste Arabica en 80% Robusta bonen uit India en Guatemala. De Robusta bonen van het "Sethuraman" landgoed in India zijn de enige Robusta ter wereld die gecertificeerd zijn met de "R" graad. "The Godfather" geeft een bijzonder volle koffiesmaak en heeft een lage zuurgraad. Noten van pure chocolade, noten en karamel verfijnen de espresso en bieden een lichtzoete smaakervaring. De Erste Tegernseer Kaffeerösterei werd in 2012 door het tijdschrift Crema uitgeroepen tot "Branderij van het Jaar". Het maakt deel uit van een klein internationaal netwerk van koffieliefhebbers en zet zich in voor eerlijke en directe koffiehandel. De branderij biedt een grote verscheidenheid aan koffiespecialiteiten van hoge kwaliteit, die worden geproduceerd met behulp van een bijzonder zacht trommelbranderijproces.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.