
Dinzler Bio Espresso Venezia
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen


Korte beschrijving

- Uitstekende blend van 70% Arabica- en 30% Robusta-bonen
- Donkere espressobranding met een licht intense smaak, nauwelijks waarneembare zuurgraad en fruitig-zoete noten
- Heerlijke biologische bonen uit India en Zuid-Amerika
- Biologische bonen uit India en Zuid-Amerika
- Wij adviseren bereiding in een piston, percolator of volautomaat
- Fijnproeversgenot uit de privébranderij Dinzler in Opper-Beieren
Product beschrijving
Een moment van genot als een warme zomermiddag in de straten van Venetië met een heerlijk kopje Dinzler Espresso Venezia. Gemaakt van de beste Arabica bonen en voortreffelijke Robusta bonen, blijft er hier bijna niets te wensen over, want de smaak van deze uitstekende blend laat zich van zijn aromatische kant zien. De donkere espressosmaak en de intense aroma's van de melange, die worden afgerond met fruitig-zoete tonen, passen perfect bij elkaar. De zachte zuurgraad blijft op de achtergrond. De voortreffelijke biologische bonen vinden de ideale omstandigheden op 1200 tot 1600 meter hoogte en op de boerderijen in India en Südamerica. Na een bevredigend rijpingsproces onder de warme zon van de Äquator worden de bonen nat verwerkt en vervolgens verfijnd in de branderij. Om ervoor te zorgen dat het veelzijdige karakter van de blend ook thuis tot zijn recht komt, raden we aan deze te bereiden in een portafilter, percolator of volautomaat. De koffiesoorten voor fijnproevers uit de eigen Dinzler branderij worden op traditionele wijze langdurig geroosterd in trommels en staan synoniem voor het beste koffiegenot uit Opper-Beieren. Het bedrijf hecht ook veel belang aan milieubescherming en duurzame productie. Daarom gebruikt Dinzler geen aluminium voor zijn koffieverpakkingen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarket.