de koffiemann projectkoffie Honduras 250g
€8,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,24
|
€33,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Zoetig, Gekruid, Karamel
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Filterkoffie
French Press
Korte beschrijving
- Biologische specialiteitskoffie Single Origin projectkoffie Honduras gemaakt van 100% Arabica
- De bonen groeien op kleine boerderijen op een hoogte van 1.200 - 1. 700 meter boven zeeniveau in Honduras en worden met de hand geoogst.
- 700 meter boven zeeniveau in Honduras en worden met de hand geoogst
- De koffie overtuigt met zoetheid, smaken van karamel, pure chocolade, geroosterde amandelen en een lichte citrustoets.smaken van karamel, pure chocolade,
- geroosterde amandelen en een lichte citrustoets Kan worden
- bereid met een handfilter, French Press, Karlsbad pot of volautomatische machine
- De koffiemann zet zich in voor een duurzamere koffieproductie en een goede kwaliteit
Product beschrijving
Een reis naar de exotische schoonheid van Honduras, gevangen in één moment van genot - dat is wat de Honduras projectkoffie van De Koffiemann biedt. Elk kopje van deze speciale koffie belooft een exquise smaak die de zintuigen meevoert naar de charmante hooglanden van Marcala. De Honduras projectkoffie is een single-origin koffie gemaakt van 100% Arabica bonen. De bonen worden verbouwd op de boerderij van Cafe Organico Marcala op een optimale hoogte van 1.200 - 1.700 meter en van december tot maart met de hand geoogst. De smaak van deze speciale koffie maakt indruk met zijn zoetheid, gecombineerd met aroma's van karamel en pure chocolade, geroosterde amandelen en een lichte citrustoets.
De zorgvuldige selectie van de bonen en het traditionele ambachtelijke brandproces, waardoor de nuances van hun smaak zich optimaal kunnen ontwikkelen gedurende een brandtijd van 12 tot 15 minuten bij lage temperaturen, vormen het geheim achter deze smaakervaring. De Zuid-Amerikaanse koffie is ideaal voor bereiding met een handfilter, French Press, Carlsbad pot of volautomatische machine. COMSA, Café Orgánico Marcela, bundelt de krachten van kleine koffieboeren en geeft ze betere toegang tot gespecialiseerde markten en eerlijke prijzen voor hun producten. Met een biologische filosofie en het vermijden van schadelijke chemicaliën draagt COMSA bij aan de verbetering van de koffiekwaliteit en het herstel van de vruchtbaarheid van de bodem. Het resultaat is niet alleen koffie van hoge kwaliteit, maar ook een bijdrage aan duurzame landbouw en een eerlijkere wereld. Dit sluit perfect aan bij de visie van De Koffiemann, een familiebedrijf dat een passie heeft voor goede koffie en een duurzamere koffieproductie.
De zorgvuldige selectie van de bonen en het traditionele ambachtelijke brandproces, waardoor de nuances van hun smaak zich optimaal kunnen ontwikkelen gedurende een brandtijd van 12 tot 15 minuten bij lage temperaturen, vormen het geheim achter deze smaakervaring. De Zuid-Amerikaanse koffie is ideaal voor bereiding met een handfilter, French Press, Carlsbad pot of volautomatische machine. COMSA, Café Orgánico Marcela, bundelt de krachten van kleine koffieboeren en geeft ze betere toegang tot gespecialiseerde markten en eerlijke prijzen voor hun producten. Met een biologische filosofie en het vermijden van schadelijke chemicaliën draagt COMSA bij aan de verbetering van de koffiekwaliteit en het herstel van de vruchtbaarheid van de bodem. Het resultaat is niet alleen koffie van hoge kwaliteit, maar ook een bijdrage aan duurzame landbouw en een eerlijkere wereld. Dit sluit perfect aan bij de visie van De Koffiemann, een familiebedrijf dat een passie heeft voor goede koffie en een duurzamere koffieproductie.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.