Chocolade-notenkoffie - proefpakket 750g
€23,99
Bespaar 7%
€25,97
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,22
|
€31,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Alleen voor een beperkte tijd: Inclusief een roastmarketkerstpakket om cadeau te geven
- Proefpakket voor koffieliefhebbers die van chocolade houden
- Bestaande uit drie langgebrande koffies van hoge kwaliteit
- Bevat 250g Schwarzmond Pluto, Caffè di Monte Espresso Intenso en Caffè Caimano Espresso Classico elk
-
Bevat - 250g Schwarzmond Pluto, Caffè di Monte Espresso Intenso en Caffè Caimano Espresso Classico
- Geschikt voor alle gangbare volautomaten, pistons en percolators .
Product beschrijving
Het aromatiseren van koffiebonen is een gelaagd, complex en diepgaand onderwerp. Er zijn al meer dan 800 verschillende smaken geïdentificeerd en gedocumenteerd. Er zijn ook vaak combinaties, niet in het minst omdat veel branderijen met blends werken, d.w.z. mengsels van verschillende soorten bonen (Arabica, Robusta, Typica) en variëteiten (exacte variëteitaanduiding), om steeds weer nieuwe smaakervaringen te creëren. Om een overzicht te krijgen van de enorme verscheidenheid aan smaken en een gemeenschappelijke noemer te bieden voor het uitwisselen van informatie, heeft de Specialty Coffee Association“ (SCA), een conglomeraat van branders en koffie-experts over de hele wereld, in 1995 het zogenaamde „Coffee Tasters Flavour Wheel” gelanceerd. Dit is een smaakwiel dat kan worden gebruikt om smaaktonen te visualiseren en te categoriseren en zo licht te werpen op de duisternis.
Noten en chocolade zijn ook smaakoriëntaties die elk zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In het geval van chocolade zijn dit bijvoorbeeld preciezere specificaties zoals „melkchocolade“, „pure chocolade“ of „bittersügearomatiseerde chocolade“. De onderverdeling van het notenprofiel is gebaseerd op de verschillende soorten noten. Subtypes zoals „amandel“, „cashew“, „hazelnoot“ of „pecan“ zijn hier te vinden. Vaak moeilijk te onderscheiden voor leken, gebruiken meesterbranders, koffiesommeliers en zogenaamde Q-graders dit wiel als een gestandaardiseerd sjabloon om koffie duidelijk te categoriseren. Als je kijkt naar het verpakkingsontwerp van professionele branders, worden de smaakkenmerken van de koffie vaak (maar niet noodzakelijk) weerspiegeld in het kleurenconcept. Noten- en chocoladekoffies worden gekleurd in verschillende bruintinten. Het vergelijkbare kleurenschema en de relatieve nabijheid van chocolade- en notensmaken op het aromawiel zijn niet louter willekeurig, maar zijn te danken aan het feit dat notenkoffies bijzonder goed harmoniëren met chocoladetonen.
Dit exclusieve proefpakket heeft zichzelf tot taak gesteld een harmonieuze selectie samen te stellen van de beste chocolade-notenkoffies. Alle variëteiten hebben een lang roostproces op vat ondergaan en kunnen dienovereenkomstig aan de espressosmaken worden toegewezen. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor bereiding met een portafiltermachine, volautomatische koffiemachine of een kookpot.
#1 Schwarzmond Pluto:De intense Pluto espressomelange maakt indruk met zijn volle body, intense crema en lage zuurgraad. Deze creatie is een fairtrade Arabica koffie. De hoogland Arabica bonen worden verbouwd onder de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, India en Latijns-Amerika. Het complexe smaakprofiel van deze volle espressomelange wordt perfect afgerond door chocolade- en notenaroma's. Schwarzmond's Pluto smaakt niet alleen heerlijk als espresso. Het is ook een ideale basis voor heerlijke melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. Pluto is ideaal voor bereiding in een percolator, portafiltermachine of volautomaat. De hoogste kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Schwarzmond. Daarom worden de koffiebonen met de hand geoogst en gebrand en alleen in kleine hoeveelheden. Met behulp van speciale zakken van kraftpapier blijven de unieke smaken van de premium koffie zelfs na opening behouden. We kunnen wel zeggen: Pluto staat voor koffiegenot dat niet van deze wereld is!
#2 Caffè di Monte Espresso Intenso: De Espresso Intenso van Caffè di Monte wordt gemaakt van 100% voortreffelijke hoogland Arabica bonen van de hoogste kwaliteit. De ruwe bonen worden geteeld in Midden- en Zuid-Amerika en in India op een hoogte van 1000 tot 1600 meter. Caffè di Monte Espresso Intenso is daarom een echte en pure hooglandkoffie. De koffieplanten groeien in de hooglanden onder optimale klimatologische omstandigheden, zodat de Arabica-bonen een volle en rijke smaak ontwikkelen met een licht zuurtje. Espresso Intenso wordt gekenmerkt door zijn donkere brandprofiel, wat zorgt voor een volle en fluweelzachte body. Bij bereiding in een volautomatische koffiemachine of in een portafiltermachine ontvouwen de fruitige en nootachtige smaken van Caffè di Monte Espresso Intenso zich optimaal. De fluweelzachte bijsmaak van de fijnste chocolade komt ook goed tot zijn recht. De uitstekende, stevige crema van de Espresso Intenso is ook indrukwekkend.
#3 Caffè Caimano Espresso Classico: Caimano Espresso Classico is gemaakt van een melange van hoogwaardige Arabica en Robusta bonen en is het meest geschikt voor de bereiding van een volle espresso in Italiaanse stijl in een portafilter of volautomatische koffiemachine. De bonen worden per variëteit gebrand om elke variëteit de beste individuele smaak te geven. Het indrukwekkende resultaat met zijn volle smaak smaakt heerlijk chocoladeachtig en wordt uitstekend aangevuld met nootachtige tonen. Dankzij zijn intensiteit en uitgesproken romigheid is Espresso Classico ook ideaal als cappuccino.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van dezelfde of betere kwaliteit als de koffies niet vers beschikbaar zijn in individuele koffies) Je weet: echt goede koffie is een feest voor de zintuigen. Als je echt goede koffie bedoelt die vooral zijn zoete kant laat zien. En je tijdens ‚Fest‘ raaskalt over het moment waarop de chocoladeachtige, nootachtige nuances van je favoriete warme drank zich tot in de perfectie ontvouwen, dan is dit proefpakket iets voor jou – of voor alle andere koffieliefhebbers die deze passie delen. De fijne bonen van de drie speciaal geselecteerde koffiesoorten in het „Chocolate-Nutty Tasting Package“ ontvouwen hun volledige smaakpotentieel tijdens een langer brandproces dat bekend staat als karamelisatie. Met de variëteiten caffè baresi Espresso Galante Limited Edition Papua New Guinea, Dinzler Il Espresso Gustoso en Caffè Caimano Espresso Classico je kunt je erop verheugen dat er endorfine vrijkomt.
#1 caffè baresi Espresso Galante Limited Edition Papoea-Nieuw-Guinea:De Espresso Galante Limited Edition van caffè baresi is een samenstelling van handgeplukte, zongedroogde groene koffie uit de beste koffieregio's, verfijnd met 30% parelbonen uit Papoea-Nieuw-Guinea. Koffiebonen zijn de kern van een koffiebes - in de meeste gevallen rijpen er twee koffiebonen in deze koffiebes. Van tijd tot tijd treden er echter onverklaarbare natuurlijke mutaties op, zodat er maar één koffieboon binnenin zit. Omdat deze enkele boon meer ruimte heeft om te rijpen, wordt hij ronder en lijkt hij qua uiterlijk op een erwt. Vandaar de toepasselijke naam peaberry. Niet alleen het uiterlijk van de Peaberry is uniek, maar ook de smaak - fruitig, sappig en aangenaam zoet. Deze smaaktonen onderstrepen perfect de kruidige dominantie van Espresso Galante. Een heerlijk espresso moment was nog nooit zo uniek. Het zachte roosteren met trommels bij een lage temperatuur en gelijkmatige verhitting zorgt ervoor dat de volle smaak van de bonen zich kan ontvouwen en garandeert kwaliteit bij elke slok. Espresso Galante is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen. Deze zorgen ervoor dat de espresso zijn individuele smaak behoudt tot aan het heerlijke koffiemoment thuis. Dit garandeert genot en passie op elk niveau.
#2 Dinzler Il Espresso Gustoso: Dinzler's klassieke Il Gustoso is gemaakt van Arabica espressobonen uit Zuid- en Midden-Amerika, evenals geselecteerde bonen uit India. De espresso is bekroond door het gerenommeerde tijdschrift „Der Feinschmecker“ als beste espresso in Duitsland en biedt een sterke maar evenwichtige smaakbeleving met een sterk chocolade-aroma. De aromatische melange kan gemakkelijk op elke manier worden bereid, vooral in een volautomatische machine. Il Gustoso is daarom de perfecte allrounder voor espresso, cappuccino & Co. op elk moment van de dag!
#3 Caffè Caimano Espresso Classico: Caimano Espresso Classico is gemaakt van een melange van hoogwaardige Arabica en Robusta bonen en is het meest geschikt voor de bereiding van een volle espresso in Italiaanse stijl in een portafilter of volautomatische koffiemachine. De bonen worden per variëteit gebrand om elke variëteit de beste individuele smaak te geven. Het indrukwekkende resultaat met zijn volle smaak smaakt heerlijk chocoladeachtig en wordt uitstekend aangevuld met nootachtige tonen. Dankzij zijn intensiteit en uitgesproken romigheid is Espresso Classico ook ideaal als cappuccino.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving individuele koffies te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffies niet vers beschikbaar zijn in individuele koffies)--> -->
Noten en chocolade zijn ook smaakoriëntaties die elk zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën. In het geval van chocolade zijn dit bijvoorbeeld preciezere specificaties zoals „melkchocolade“, „pure chocolade“ of „bittersügearomatiseerde chocolade“. De onderverdeling van het notenprofiel is gebaseerd op de verschillende soorten noten. Subtypes zoals „amandel“, „cashew“, „hazelnoot“ of „pecan“ zijn hier te vinden. Vaak moeilijk te onderscheiden voor leken, gebruiken meesterbranders, koffiesommeliers en zogenaamde Q-graders dit wiel als een gestandaardiseerd sjabloon om koffie duidelijk te categoriseren. Als je kijkt naar het verpakkingsontwerp van professionele branders, worden de smaakkenmerken van de koffie vaak (maar niet noodzakelijk) weerspiegeld in het kleurenconcept. Noten- en chocoladekoffies worden gekleurd in verschillende bruintinten. Het vergelijkbare kleurenschema en de relatieve nabijheid van chocolade- en notensmaken op het aromawiel zijn niet louter willekeurig, maar zijn te danken aan het feit dat notenkoffies bijzonder goed harmoniëren met chocoladetonen.
Dit exclusieve proefpakket heeft zichzelf tot taak gesteld een harmonieuze selectie samen te stellen van de beste chocolade-notenkoffies. Alle variëteiten hebben een lang roostproces op vat ondergaan en kunnen dienovereenkomstig aan de espressosmaken worden toegewezen. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor bereiding met een portafiltermachine, volautomatische koffiemachine of een kookpot.
#1 Schwarzmond Pluto:De intense Pluto espressomelange maakt indruk met zijn volle body, intense crema en lage zuurgraad. Deze creatie is een fairtrade Arabica koffie. De hoogland Arabica bonen worden verbouwd onder de beste klimatologische omstandigheden in Brazilië, India en Latijns-Amerika. Het complexe smaakprofiel van deze volle espressomelange wordt perfect afgerond door chocolade- en notenaroma's. Schwarzmond's Pluto smaakt niet alleen heerlijk als espresso. Het is ook een ideale basis voor heerlijke melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. Pluto is ideaal voor bereiding in een percolator, portafiltermachine of volautomaat. De hoogste kwaliteit is bijzonder belangrijk voor Schwarzmond. Daarom worden de koffiebonen met de hand geoogst en gebrand en alleen in kleine hoeveelheden. Met behulp van speciale zakken van kraftpapier blijven de unieke smaken van de premium koffie zelfs na opening behouden. We kunnen wel zeggen: Pluto staat voor koffiegenot dat niet van deze wereld is!
#2 Caffè di Monte Espresso Intenso: De Espresso Intenso van Caffè di Monte wordt gemaakt van 100% voortreffelijke hoogland Arabica bonen van de hoogste kwaliteit. De ruwe bonen worden geteeld in Midden- en Zuid-Amerika en in India op een hoogte van 1000 tot 1600 meter. Caffè di Monte Espresso Intenso is daarom een echte en pure hooglandkoffie. De koffieplanten groeien in de hooglanden onder optimale klimatologische omstandigheden, zodat de Arabica-bonen een volle en rijke smaak ontwikkelen met een licht zuurtje. Espresso Intenso wordt gekenmerkt door zijn donkere brandprofiel, wat zorgt voor een volle en fluweelzachte body. Bij bereiding in een volautomatische koffiemachine of in een portafiltermachine ontvouwen de fruitige en nootachtige smaken van Caffè di Monte Espresso Intenso zich optimaal. De fluweelzachte bijsmaak van de fijnste chocolade komt ook goed tot zijn recht. De uitstekende, stevige crema van de Espresso Intenso is ook indrukwekkend.
#3 Caffè Caimano Espresso Classico: Caimano Espresso Classico is gemaakt van een melange van hoogwaardige Arabica en Robusta bonen en is het meest geschikt voor de bereiding van een volle espresso in Italiaanse stijl in een portafilter of volautomatische koffiemachine. De bonen worden per variëteit gebrand om elke variëteit de beste individuele smaak te geven. Het indrukwekkende resultaat met zijn volle smaak smaakt heerlijk chocoladeachtig en wordt uitstekend aangevuld met nootachtige tonen. Dankzij zijn intensiteit en uitgesproken romigheid is Espresso Classico ook ideaal als cappuccino.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om individuele koffies zonder voorafgaande kennisgeving om te ruilen voor koffies van dezelfde of betere kwaliteit als de koffies niet vers beschikbaar zijn in individuele koffies) Je weet: echt goede koffie is een feest voor de zintuigen. Als je echt goede koffie bedoelt die vooral zijn zoete kant laat zien. En je tijdens ‚Fest‘ raaskalt over het moment waarop de chocoladeachtige, nootachtige nuances van je favoriete warme drank zich tot in de perfectie ontvouwen, dan is dit proefpakket iets voor jou – of voor alle andere koffieliefhebbers die deze passie delen. De fijne bonen van de drie speciaal geselecteerde koffiesoorten in het „Chocolate-Nutty Tasting Package“ ontvouwen hun volledige smaakpotentieel tijdens een langer brandproces dat bekend staat als karamelisatie. Met de variëteiten caffè baresi Espresso Galante Limited Edition Papua New Guinea, Dinzler Il Espresso Gustoso en Caffè Caimano Espresso Classico je kunt je erop verheugen dat er endorfine vrijkomt.
#1 caffè baresi Espresso Galante Limited Edition Papoea-Nieuw-Guinea:De Espresso Galante Limited Edition van caffè baresi is een samenstelling van handgeplukte, zongedroogde groene koffie uit de beste koffieregio's, verfijnd met 30% parelbonen uit Papoea-Nieuw-Guinea. Koffiebonen zijn de kern van een koffiebes - in de meeste gevallen rijpen er twee koffiebonen in deze koffiebes. Van tijd tot tijd treden er echter onverklaarbare natuurlijke mutaties op, zodat er maar één koffieboon binnenin zit. Omdat deze enkele boon meer ruimte heeft om te rijpen, wordt hij ronder en lijkt hij qua uiterlijk op een erwt. Vandaar de toepasselijke naam peaberry. Niet alleen het uiterlijk van de Peaberry is uniek, maar ook de smaak - fruitig, sappig en aangenaam zoet. Deze smaaktonen onderstrepen perfect de kruidige dominantie van Espresso Galante. Een heerlijk espresso moment was nog nooit zo uniek. Het zachte roosteren met trommels bij een lage temperatuur en gelijkmatige verhitting zorgt ervoor dat de volle smaak van de bonen zich kan ontvouwen en garandeert kwaliteit bij elke slok. Espresso Galante is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen. Deze zorgen ervoor dat de espresso zijn individuele smaak behoudt tot aan het heerlijke koffiemoment thuis. Dit garandeert genot en passie op elk niveau.
#2 Dinzler Il Espresso Gustoso: Dinzler's klassieke Il Gustoso is gemaakt van Arabica espressobonen uit Zuid- en Midden-Amerika, evenals geselecteerde bonen uit India. De espresso is bekroond door het gerenommeerde tijdschrift „Der Feinschmecker“ als beste espresso in Duitsland en biedt een sterke maar evenwichtige smaakbeleving met een sterk chocolade-aroma. De aromatische melange kan gemakkelijk op elke manier worden bereid, vooral in een volautomatische machine. Il Gustoso is daarom de perfecte allrounder voor espresso, cappuccino & Co. op elk moment van de dag!
#3 Caffè Caimano Espresso Classico: Caimano Espresso Classico is gemaakt van een melange van hoogwaardige Arabica en Robusta bonen en is het meest geschikt voor de bereiding van een volle espresso in Italiaanse stijl in een portafilter of volautomatische koffiemachine. De bonen worden per variëteit gebrand om elke variëteit de beste individuele smaak te geven. Het indrukwekkende resultaat met zijn volle smaak smaakt heerlijk chocoladeachtig en wordt uitstekend aangevuld met nootachtige tonen. Dankzij zijn intensiteit en uitgesproken romigheid is Espresso Classico ook ideaal als cappuccino.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarket behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving individuele koffies te ruilen voor koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffies niet vers beschikbaar zijn in individuele koffies)--> -->
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.