Carroux Espresso
Nummer
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
Medium
Medium
Ons bereidingsadvies
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Espresso genot gemaakt van 80% Arabica bonen en 20% Robusta bonen
- Geteeld op geselecteerde plantages in Afrika en Brazilië
- Vrij sterke smaak
- Bevat aroma van pure chocolade en geroosterde hazelnoten
- smaak van pure chocolade en geroosterde hazelnoten
- Bereiding in een percolator, roestvrij staal en piston of volautomaat aanbevolen
Product beschrijving
Carroux espresso wordt gemaakt van 80% Arabica bonen en 20% gewassen Robusta bonen van geselecteerde plantages in Afrika en Brazilië. De smaak is sterk maar elegant en smaakt heerlijk als espresso of met melk. Hij bevat smaken van smeltende pure chocolade en geroosterde hazelnoten. Er is ook een vleugje bruine suiker. Dankzij het zorgvuldige productieproces heeft deze espresso een bijzonder lage zuurgraad en een uitstekende koffiesmaak. Voor de bereiding worden percolators, roestvrijstalen en piston machines en volautomatische koffiemachines aanbevolen. De espresso wordt gebrand door de koffiebranderij Carroux in Hamburg. Daar worden dagelijks kleine hoeveelheden in de trommelbranderij verwerkt. Om een bijzonder verse kwaliteit te garanderen, worden alle koffiespecialiteiten luchtdicht verpakt en direct verzonden. Dit wordt ook weerspiegeld in de smaak: het tijdschrift "Feinschmecker" bekroonde Carroux met de prijs voor "de beste espresso van Hamburg".
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.