Caffè Vergnano Espresso gemalen 250g
€7,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,21
|
€29,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
Percolator
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Korte beschrijving
- Let op: het ontwerp van het artikel kan variëren
- Mix van 50% Arabica en Robusta bonen
- Bijzonder sterke smaak
- Heerlijk lichte crema
- Gebrand volgens een langzaam brandproces voor optimale ontwikkeling van de aroma's
- Uitstekend als espresso of cappuccino
Product beschrijving
De Caffè Vergnano Espresso is een pittige melange die bestaat uit 50% Arabica en 50% Robusta bonen. Het Robusta-gehalte geeft deze espresso een bijzonder sterke smaak. Hij wordt afgerond met een fruitige smaak. Vergano is in staat om zijn aromatische smaak te behouden dankzij de bijzonder zachte verfijning door middel van het langdurige brandproces. Dit zorgt ervoor dat de aroma's zich intensief kunnen ontwikkelen en biedt de volledige smaakervaring zonder dat de espresso onnodig zuur wordt. De bonen worden ook traditioneel verwerkt in een langzaam brandproces waarbij de cycli tussen de 18 en 22 minuten duren. De variëteit wordt aanbevolen als espresso, hoewel hij ook geschikt is voor bereiding als cappuccino of latte macchiato. De bonen zijn speciaal gemalen voor het zetten in een portafilter, Bialetti of French Press.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.