Caffè Vergnano Amalfi 500g
€14,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,21
|
€29,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
Filterkoffie
French Press
pistonmachine
Korte beschrijving
- Mélange van 80% Arabica bonen
- Medium espresso branding met een zeer intense smaak en zeer weinig zuur
- Ideaal voor het zetten van espresso, filterkoffie en French Press
- Uit het traditionele koffieassortiment van Caffè Vergano - een mix van traditie en duurzaamheid
- Zacht en langzaam branden van de bonen volgens traditionele methoden
Product beschrijving
De Caffè Vergnano Amalfi is de perfecte keuze voor een intens moment van genot, want de melange van 80 procent arabica en 20 procent robusta bonen heeft het allemaal. Hij heeft een gemiddelde espressosmaak met een zeer intens aroma. Het lage zuurgehalte laat ruimte voor smaak. Hij wordt bereid als espresso, filterkoffie of met een French Press. Branden is de laatste stap in het verfijnen van de koffiebonen. Bij Caffè Vergnano is dit al sinds 1882 de grote passie en het open geheim voor de speciale smaak van de creaties. Nadat de gewassen en gedroogde bonen zijn bereid, worden ze langzaam en zachtjes gebrand in de branderij. Een brandcyclus kan slechts 22 minuten duren, maar de kwaliteit en het genot van de koffie blijven des te langer behouden. De lang gevestigde koffieproducent Caff¨egrave; Vergnano combineert Italiaanse passie voor uitstekende koffie met duurzaamheid en een betere milieukwaliteit.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.