Caffè Monicella Espresso
€20,99
Bespaar 4%
€21,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,15
|
€20,99 / 1kg
Verpakkingsinhoud 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Röstig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Sterke blend van Arabica en Robusta bonen (20/80 %)
- Donkere espresso branding (Italian Roast) met een intense smaak, evenals tonen van pure cacao en een vleugje geroosterd brood
- Gewassen bonen uit Brazilië, Honduras, Congo, Rwanda, Indonesië, Oeganda en Vietnam
- Wij adviseren ze te bereiden als latte macchiato, espresso en cappuccino - in een mokkapotje, piston of espresso voor koffiezetapparaat
- Traditioneel met de hand gebrand in Sicilië
Product beschrijving
Koffieliefhebbers ontdekken een intense en sterke smaak met Caffè Monicella Espresso. Deze blend bestaat uit 20% Arabica en 80% Robusta bonen en maakt indruk met zijn donkere espressobranding en intense smaak. Het harmonieuze samenspel van pure cacao en geroosterd brood in elk kopje rondt het speciale karakter van de melange ideaal af. De bonen voor Caffè Monicella Espresso zijn afkomstig uit Brazilië, Honduras, Congo, Rwanda, Indonesië, Oeganda en Vietnam, van hoogtes tussen 200 en 1800 meter en zijn allemaal gewassen en verwerkt. De zorgvuldige selectie en verwerking van de bonen zorgt voor een unieke smaakervaring. Caffè Monicella Espresso is perfect voor het maken van latte macchiato, espresso en cappuccino en kan worden bereid in een mokkapot, in een espresso voor piston of in een espresso voor koffiezetapparaat. Deze koffie wordt traditioneel met de hand gebrand op Sicilië om de hoogste kwaliteit en unieke smaak te garanderen. Deze sterke blend is alleen bij ons verkrijgbaar!
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.