Caffe Moak Andalusië 1kg
€22,99
Bespaar 17%
€27,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,16
|
€22,99 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Chocolade, Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Bestaat uit 60% Arabica en 40% Robusta bonen
- De belangrijkste smaken zijn chocolade en koekjes - de crema is ook chocoladeachtig
- De bonen komen van de beste hoogtes in Brazilië, Costa Rica, India en Ethiopië - het branden vindt plaats in een Zuid-Italiaanse branderijCaffe Moak is nog een relatief jong Italiaans merk.
- Bereiding is mogelijk met espresso voor piston machines, volautomaten of espresso potjes
- Caffe Moak is nog een relatief jong Italiaans merk, maar vertrouwt op bonen van de beste locaties en werd snel internationaal succesvol
Product beschrijving
De Andalusische variëteit van Rösterei Caffe Moak bestaat uit 60% Arabica en 40% Robusta bonen, die worden geteeld op een hoogte van 1200-1600 meter. De belangrijkste smaaktonen zijn chocolade, koekjes en een vleugje geroosterd brood met bittere tonen op de afdronk. De crema is vrij intens en heeft een relatief hoge zuurgraad. De crema is ook chocoladeachtig. Hij is gebrand volgens de typische espressomethode op een medium branding. Andalusia kan worden bereid in een espresso portafiltermachine, in een volautomatische machine of in een traditionele Italiaanse espressomachine. De variëteit is ook heerlijk als cappuccino of latte macchiato. Het merk Moak bestaat al sinds 1967 en is daarmee een van de langst bestaande koffiemerken in Italië. Maar dankzij bonen uit de beste teeltgebieden en het gecontroleerde, traditionele brandproces heeft het zich snel een plaats veroverd op de internationale markt.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.