Caffè Mauro Premium
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Bloemrijk, Nootachtig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Harmonieuze espresso gemaakt van 50% Arabica en 50% Robusta bonen
- Intens genot gekenmerkt door chocolade en kruidige noten
- Exquise samenstelling uit Brazilië, Vietnam en India
- De bereiding van deze koffiespecialiteit wordt bijzonder aanbevolen in portafilters en volautomatische machinesDeze koffiespecialiteit wordt
- speciaal aanbevolen voor gebruik in pistons en volautomaten
- Italiaanse espresso van koffiebranderij Caffè Mauro
Product beschrijving
De eersteklas espressomelange van de koffiebrouwerij Caffè Mauro is een uitgelezen samenstelling van de beste ruwe bonen uit Brazilië, Vietnam en India en heeft een Arabica- en Robusta-gehalte van elk 50%. De harmonieuze blend biedt intens espressoplezier en wordt gekenmerkt door een aangename zuurgraad. Daarnaast versterken chocolade- en kruidige noten de smaak van de premium espresso en zorgen ze voor een unieke koffiebeleving. De hoogwaardige ruwe bonen in de melange worden geteeld op 1200 tot 1600 meter boven zeeniveau en vervolgens zorgvuldig gewassen en verwerkt. Voor een ideale bereiding van de koffiespecialiteit worden vooral portafiltermachines en volautomatische machines aanbevolen. De Italiaanse koffieproducent Caffè Mauro maakt het mogelijk om te genieten van traditionele espressospecialiteiten en verspreidt echte Italiaanse levensvreugde met zijn unieke assortiment.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.