Caffè Mauro Centopercento
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Bloemrijk, Fruitig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Intense 100% Arabica melange
- Ruwe bonen uit Brazilië, Colombia, El Salvador en Honduras
- Chocolade- en bloementonen versterken de espresso-ervaring
- Fruitige, kruidige smaak met verfrissende zuren
- Aanbevolen als klassieke espresso of cappuccino
Product beschrijving
De Centopercento Espresso van koffiebedrijf Caffè Mauro is een intense melange van 100% Arabica bonen. De ruwe bonen komen uit Brazilië, Colombia, El Salvador en Honduras, waar ze worden verbouwd op een hoogte van 1200 tot 1600 meter. Na de zorgvuldige oogst worden de koffiebonen gewassen, verwerkt en gedroogd. Dankzij het voorzichtige brandproces van minstens 15 minuten heeft de espressomelange een sterke smaak en een verfrissend zuurtje. Chocolade- en bloementonen versterken de koffiesmaak en een fruitige, kruidige smaak rondt de espressobeleving af. Deze samenstelling betovert ook met een bijzonder rijke crema. De melange wordt voornamelijk aanbevolen als klassieke espresso of cappuccino en is geschikt voor bereiding in een volautomatische koffiemachine. De Italiaanse branderij Caffè Mauro staat al sinds 1949 synoniem voor exclusieve koffiespecialiteiten. Door de traditionele lange termijn branding kunnen alle smaken zich perfect ontwikkelen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.