Caffè Martella Maximum Class
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Bloemrijk, Fruitig, Röstig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Mélange van 80% Arabica en 20% Robusta
- Uitgebalanceerde branding met een intense smaak en bloemig-fruitige tonen van toast en chocolade
- Met bonen uit Brazilië, Colombia, Afrika en India Ideaal
- voor alle soorten koffie en perfect voor bereiding in een volautomaat of portafilterIdeaal voor
- alle soorten koffie en perfect voor bereiding in een volautomaat of piston
- Van het kleine Italiaanse familiebedrijf Caffè Martella
Product beschrijving
De Caffè Martella Maximum Class is iets voor koffieliefhebbers, want de melange van 80% Arabica en 20% Robusta brengt absolute topkwaliteit met zich mee. Qua smaak heeft de uitgebalanceerde melange een intens aroma en bloemige, fruitige tonen van geroosterd brood en chocolade. De zachte en langzame lange branding in de trommel is belangrijk voor het definiëren van het speciale karakter. Hierdoor worden ook bittere stoffen opgelost. De bonen voor Caffè Martella Maximum Class komen uit de beste teeltgebieden in Brazilië, Colombia, Afrika en India, waar ze worden gewassen en gedroogd. Deze creatie is ideaal voor alle soorten koffie en wordt perfect bereid in een volautomatische machine of in een portafilter. In 2008 werd de creatie Caffè Martella Maximum Class bekroond als „beste espresso“ door de internationale koffieassociatie SCAE. Het Italiaanse merk Caffè Martella is tot op de dag van vandaag een klein familiebedrijf gebleven en kan daarom een consistente topkwaliteit en het hoogste niveau van koffiegenot garanderen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.