Caffè Martella Classic Class
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Nootachtig, Röstig, Chocolade
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Koffiemelange gemaakt van een melange van 40% Arabica bonen met 60% Robusta bonen
- Vol, zeer intens en laag in zuurgraad, met smaken van chocolade, toast en hazelnoot, dichte crema
- Bonen komen van plantages in Brazilië, Colombia, Afrika en India
- Bijzonder geschikt voor bereiding in volautomatische machines of portafiltermachines
- machines
- Caffè Martella is een Italiaans familiebedrijf met een lange traditie in koffieproductie
Product beschrijving
De Classic Class van Martella bestaat uit 60% Arabica bonen en 40% Robusta bonen. De bonen zijn afkomstig van plantages in Brazilië, Colombia, Afrika en India. De koffie heeft een volle body, is zeer intens en heeft een lage zuurgraad. Hij bevat rijke smaken, met tonen van toast, chocolade en hazelnoot. De crema is bijzonder dicht door het hoge Robusta-gehalte. In Italië, bij Caffè Martella, worden de bonen traditioneel getrommeld geroosterd. Dit proces bij lage tot gemiddelde temperaturen is zeer langzaam en zacht en bevordert de optimale ontwikkeling van alle smaken. Het resultaat is een uniforme, bruin gebrande kleur. De koffie wordt verpakt in een aluminium zak met een zeer elegant design. Volautomaten en portafiltermachines zijn bijzonder geschikt voor de bereiding van deze variëteit. De veelzijdige koffie kan gedronken worden als espresso, cappuccino of op een andere manier. Als familiebedrijf hecht Caffè Martella veel belang aan traditie en de constant hoge kwaliteit van zijn producten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.