Caffè Martella cafeïnevrij 500g
€17,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,24
|
€34,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Nootachtig, Röstig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Korte beschrijving
- Cafeïnevrije blend van 80% geselecteerde Arabica's en 20% Robusta's van hoge kwaliteit
- Milde espresso met een langdurige smaak, lage zuurgraad, zoete aroma's en tonen van toast
- De geselecteerde bonen komen uit Brazilië, Colombia, Afrika en India Geschikt
- voor volautomatische of portafiltermachines
- Caffè Martella is een familiebedrijf uit Rome met een lange traditie en ervaring in koffieproductie .
Product beschrijving
Deze cafeïnevrije koffie van Martella wordt gemaakt van een melange van 80% Arabica en 20% Robusta bonen. De geselecteerde bonen groeien in Brazilië, Colombia, Afrika en India. Het resultaat is een milde espresso met een lage zuurgraad, zoete smaken en tonen van geroosterd brood. De smaak blijft lang hangen en de crema is dicht. De bonen worden gedecafeïneerd met een innovatieve, natuurlijke methode: Er wordt alleen water gebruikt, zonder chemicaliën. Wassen met zuiver water en herhaald gebruik van actieve koolfilters zet een natuurlijk decafeïneringsproces in gang. De bonen worden in Italië op traditionele wijze geroosterd. Dit ambachtelijke proces op lage temperaturen bevordert de ontwikkeling van alle smaken en is zeer zacht. De koffie is zeer geschikt als espresso of cappuccino en kan worden bereid met een volautomaat of een portafiltermachine. Caffè Martella is een traditioneel bedrijf met hoge kwaliteitsnormen.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.