Caffè Martella Bio 1kg
€34,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,24
|
€34,49 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
3 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Medium
De smaak
Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Biologische koffie gemaakt van 80% Arabica en 20% Robusta bonen
- Natuurlijke, intense smaak, met zoete aroma's en een lichte zuurgraad
- Bonen komen van gecertificeerde biologische plantages in Honduras, Nicaragua en Tanzania Geschikt
- voor volautomatische machines of portafiltermachines, afhankelijk van de branding
- Volautomatische machines of pistonmachines zijn ook geschikt voor de bereiding, afhankelijk van de branding
- Het traditionele familiebedrijf Caffè Martella uit Rome produceert Italiaanse koffie van hoge kwaliteit
Product beschrijving
De biologische koffie van Martella bevat 80% Arabica en 20% Robusta bonen uit de landen van herkomst Honduras, Nicaragua en Tanzania. De teeltgebieden zijn biologisch gecertificeerd en de geselecteerde bonen worden fairtrade ingekocht bij kleine boeren. Er worden helemaal geen chemicaliën gebruikt. De natuurlijke koffie is intens, met zoete smaken en een licht zuurtje. De bonen worden in Italië geroosterd met een ambachtelijk proces in vaten op gemiddelde temperaturen. Deze methode is zacht en langzaam en zorgt ervoor dat alle smaken zich ontwikkelen. Voor de bereiding zijn volautomatische machines of portafiltermachines geschikt. Afhankelijk van de maling kan de koffie ook als filterkoffie worden gedronken. De natuurlijke blend smaakt bijzonder goed als espresso of als cappuccino en latte macchiato. Caffè Martella is een familiebedrijf uit Romagna met een schat aan traditie en ervaring. Het bedrijf produceert authentieke Italiaanse koffie van goede kwaliteit.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.