Caffè Diemme Puro Bio 500g
€17,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,24
|
€34,98 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
2 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Licht
2 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Medium
2 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Kleine
De smaak
Fruitig, Zoetig
verscheidenheid
Arabica
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Biologische Arabica koffie van de beste kwaliteit
- Bestaat uit bonen van biologische teelt uit Mexico en Peru
- De biologische koffie bevat tonen van honing, chocolade en een complexe zuurgraad
- Perfect voor bereiding in volautomatische machines
- Caffè Diemme is niet alleen een bedrijf met een lange traditie, maar ook met een focus op duurzaamheid
Product beschrijving
De Puro Bio van Caffé Diemme wordt geproduceerd in het hart van Midden- en Zuid-Amerika, waar de natuur altijd in haar volle pracht is. De biologische koffie groeit in harmonie met de weelderige vegetatie en diverse wilde dieren van deze unieke regio's. Puro Bio combineert twee biologisch geteelde Arabica variëteiten: Chiapas uit Mexico en Chanchamayo uit Peru. Beide soorten worden met de grootste zorg en aandacht gewassen en geroosterd om hun smaakprofiel te versterken. Het kopje wordt gekenmerkt door een aangename zoetheid die doet denken aan honing en chocolade, een goede body en een complexe zuurgraad die typisch is voor vers fruit. Al deze nuances komen naar voren dankzij een zorgvuldige medium branding.
Met Puro Bio zet Diemme zich in voor internationale biologische landbouw en garandeert volledige traceerbaarheid van de gebrande koffie. De plantages gebruiken helemaal geen chemicaliën. Ze respecteren het regionale ecosysteem en het welzijn van de consument. Het hele productieproces, van branden en opslag tot verpakking, verloopt volgens de hoogste normen en garandeert zo de hoge kwaliteit van de bonen. Caffé Diemme is een bedrijf dat wordt gekenmerkt door zijn lange traditie en liefde voor koffie. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gericht op kwaliteit, zorg en innovatie om koffieliefhebbers over de hele wereld een onvergelijkbaar genot te bieden.
Met Puro Bio zet Diemme zich in voor internationale biologische landbouw en garandeert volledige traceerbaarheid van de gebrande koffie. De plantages gebruiken helemaal geen chemicaliën. Ze respecteren het regionale ecosysteem en het welzijn van de consument. Het hele productieproces, van branden en opslag tot verpakking, verloopt volgens de hoogste normen en garandeert zo de hoge kwaliteit van de bonen. Caffé Diemme is een bedrijf dat wordt gekenmerkt door zijn lange traditie en liefde voor koffie. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gericht op kwaliteit, zorg en innovatie om koffieliefhebbers over de hele wereld een onvergelijkbaar genot te bieden.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.