Caffè Diemme Miscela Aromatica
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
3 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Tamelijk sterk
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Fruitig, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Hele boon
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Korte beschrijving
- Een uitzonderlijk harmonieuze koffiemelange van 75% Arabica's en 25% Robusta's
- De geselecteerde bonen komen uit Brazilië, Tanzania, India en El Salvador
- De melange bevat smaken van gedroogd fruit, zoet hout, pure chocolade en specerijenPerfect voor bereiding als espresso of cappuccino in een volautomaat
- smaken van gedroogd fruit, zoet hout, pure chocolade en specerijen
- Perfect om te bereiden als espresso of cappuccino in een volautomaat
- De gerenommeerde koffiefabrikant Caffè Diemme ontwikkelt creatieve koffievariëteiten van de hoogste kwaliteit
Product beschrijving
Deze koffie is perfect voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals. Want de Miscela Aromatica van Caffé Diemme is als een symfonie waarin elke afzonderlijke noot is geharmoniseerd met de volgende. Toch behouden alle smaken hun unieke karakter en zijn ze gemakkelijk terug te vinden in de drank. Het zijn de voortreffelijke Arabica en Robusta bonen uit vier verschillende landen die van deze koffiecreatie een onvergetelijke smaakervaring maken. De melange bestaat uit 75% Arabica en 25% Robusta bonen. Elke boon is zorgvuldig geselecteerd en komt uit een gerenommeerd teeltgebied zoals Alta Mogiana in Brazilië, Kilimanjaro in Tanzania, India en El Salvador en Cherry Robusta uit India. Miscela Aromatico heeft een grote intensiteit die weer naar voren komt in de afdronk.
Om de smaken van gedroogd fruit, zoet hout, pure chocolade en specerijen volledig tot hun recht te laten komen, maakt Caffè Diemme gebruik van medium branding. Dit gebeurt langzaam en zorgvuldig. Verpakt in een aluminium aromabeschermer blijven de aroma's bewaard en behoudt de koffie zijn versheid. De Miscela Aromatica is ideaal voor bereiding met koffiezetapparaten en tovert een glimlach op het gezicht van elke koffieliefhebber, zowel als sterke espresso als als romige cappuccino. Sinds de oprichting heeft Caffé Diemme de nadruk gelegd op kwaliteit, traditie en innovatie. Het bedrijf is toegewijd aan de zorgvuldige selectie van zijn koffiebonen en de ontwikkeling van nieuwe smaakprofielen, altijd met het doel om van elk moment van de koffiepauze een bijzondere ervaring te maken.
Om de smaken van gedroogd fruit, zoet hout, pure chocolade en specerijen volledig tot hun recht te laten komen, maakt Caffè Diemme gebruik van medium branding. Dit gebeurt langzaam en zorgvuldig. Verpakt in een aluminium aromabeschermer blijven de aroma's bewaard en behoudt de koffie zijn versheid. De Miscela Aromatica is ideaal voor bereiding met koffiezetapparaten en tovert een glimlach op het gezicht van elke koffieliefhebber, zowel als sterke espresso als als romige cappuccino. Sinds de oprichting heeft Caffé Diemme de nadruk gelegd op kwaliteit, traditie en innovatie. Het bedrijf is toegewijd aan de zorgvuldige selectie van zijn koffiebonen en de ontwikkeling van nieuwe smaakprofielen, altijd met het doel om van elk moment van de koffiepauze een bijzondere ervaring te maken.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.