Caffè Cultura proefpakket
€103,49
Bespaar 7%
€112,43
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,41
|
€59,14 / 1kg
Nummer
Dit artikel is geen verzendkosten
Ons bereidingsadvies
Percolator
pistonmachine
Volautomatische machine
Prijzen en onderscheidingen
Korte beschrijving
- Siciliaans proefpakket van hoge kwaliteit: voor ontdekkingsreizigers en als cadeautip
- Zeven populaire variëteiten van elk 250g in een blik: MariaSole Caffe Crema, MariaSole Caffe Espresso MariaSole Caffe Espresso Organic, Mille Soli Caffe Espresso, Mille Soli Caffe Crema, Mille Soli Caffe Espresso Organic en TRE FORZE! Caffè Espresso
- Uitstekend voor koffiezetapparaten, pistons en percolators .
Product beschrijving
Echt Italiaans koffiegenot uit Sicilië staat kenners te wachten als ze deze bundel kopen. Alle productiestappen, van het raffineren en branden tot het verpakken van de bonen, vinden plaats onder de Siciliaanse zon. Om het best mogelijke smaakresultaat te bereiken, begint de zorg bij de selectie van de bonen. Alleen de beste bonen uit de beste hooglanden worden geselecteerd en verwerkt op traditionele familieplantages. Het traditionele Siciliaanse roosteren wordt uitgevoerd door een echte professional: een van de weinige meesterbranders in Italië die het zachte roosteren boven een open houtvuur onder de knie heeft. Dit vakmanschap resulteert in een perfect samenspel van smaken en vormt de basis voor de hoogwaardige drank. Om kennis te maken met de hoogwaardige soorten van het Caffè Cultura assortiment is dit proefpakket ideaal. Het is ideaal voor alle liefhebbers van authentiek Italiaans koffiegenot.
#1 TRE FORZE! Caffè Espresso Blik: Deze TRE FORZE! koffie is een zeer speciale donkere melange met een aandeel van 95% van de beste Arabica bonen en 5% Robusta bonen voor een perfecte crema. De melange smaakt naar dadels, pure chocolade en macadamianoten, gecombineerd met tonen van hout en tabak en een vleugje karamel. Over het geheel genomen is de espresso zeer fluweelzacht, smaakvol en dik. Door de bijzonder langzame branding is deze melange zeer sterk met een aangename zuurgraad. De geselecteerde bonen worden gedurende 30 minuten langzaam met de hand gebrand boven een open vuur van olijfhout. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen. Aan de andere kant zorgt deze mate van branden ervoor dat de smaken zich perfect kunnen ontwikkelen en dat er een eersteklas smaak ontstaat. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press.
#2 MariaSole Caffè Crema blik: De Caffe Crema variëteit van MariaSole wordt gebrand volgens de traditionele trommelbrandmethode boven een open houtvuur door een van de weinige meesters van dit ambacht in Italië. Het bijzonder lange brandproces geeft MariaSole Caffè Crema een unieke milde en romige smaak met weinig zuur. Aroma's van geroosterde walnoten en een chocoladeachtige, zoete crema kenmerken het genot. Zorgvuldig geselecteerde Arabica-bonen van hoge kwaliteit (80%) uit Brazilië en Honduras en robusta-bonen (20%) uit Congo en Togo produceren deze harmonieuze koffie. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press.
#3 MariaSole Caffè Espresso Tin: Een pure streling voor het gehemelte gemaakt van 80% Arabica-bonen van hoge kwaliteit uit Brazilië, Colombia en Costa Rica en nog eens 20% van de fijnste robusta's uit Kameroen, Vietnam, Togo en Congo. MariaSole Caffè Espresso is een absolute koploper onder de Italiaanse espressovariëteiten. Met zijn crèmelaag met fijne poriën verhoogt hij de verwachting van uitstekend koffiegenot onmetelijk. De chocoladeachtige, nootachtige melange van het zachte (15-25 minuten) en traditionele brandproces boven een open houtvuur maakt indruk met zijn fijn uitgebalanceerde zuurgraad. Het onvergelijkbare aroma van citrus, karamel en hazelnoot gaat gepaard met een zachte zachtheid op de tong en een vleiende zachtheid op de afdronk. We raden aan deze espresso te bereiden in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press.
#4 MariaSole Caffè Espresso Organic Tin: Deze extravagante Italiaanse espressomelange heeft zeer bijzondere kenmerken. MariaSole Caffè bio espresso heeft een zeer dichte structuur en scoort hoog met zijn ideaal uitgebalanceerde verhouding tussen zuurgraad en body en intense smaak. Deze is kruidig en vol van smaak met aroma's van karamel, noten, geroosterd graan en chocolade. De koffiebonen ondergaan een lang en zacht brandproces (15-25 minuten) boven een open houtvuur bij lage brandtemperaturen. Hierdoor kunnen de intense smaken van deze hoogwaardige koffiemelange, die uitsluitend bestaat uit bonen van gecontroleerde biologische teelt, zich ontvouwen. De Arabica-bonen komen uit Brazilië, Guatemala, Mexico en Honduras en de robusta's uit India. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of in een French Press.
#5 Mille Soli Caffè Crema blik: De uitgebalanceerde Caffe Crema van MilleSoli is een heerlijke melange van de beste Arabica en Robusta bonen. Het drie-fasen brandproces zorgt voor een bijzonder volle, zachte koffiesmaak zonder irriterende bittere elementen. Het bevat chocolade- en notensmaken. Eerst worden de ruwe bonen vijf minuten gebrand, waardoor het resterende vocht wordt verwijderd. Na een herstelfase in een mistbad met koude lucht van drie minuten worden de bonen gebrand op ongeveer 120 tot 205°C tot ze hazelnootbruin zijn. In de laatste stap bepaalt de meesterbrander de perfecte branding zodra de bonen de klassieke chocoladekleur hebben bereikt. De hoogwaardige Caffe Crema van MilleSoli is het resultaat van jarenlange ervaring. Deze koffiemelange is geschikt voor bereiding in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press en is ook een echte traktatie als cappuccino en latte macchiato.
#6 Mille Soli Caffè Espresso Tin: De Caffe Espresso van MilleSoli is een harmonieuze melange van Arabica bonen uit Colombia, Mexico en Brazilië en robusta bonen uit Togo, India en Vietnam. De ruwe bonen van deze unieke melange worden in drie fasen boven een open vuur geroosterd. Door de zachte, langdurige branding op lage temperaturen kunnen alle smaken zich optimaal ontwikkelen. De Caffe Espresso maakt indruk met zijn volle, zachte smaak met een fruitig zuurtje. Hij wordt ook gekenmerkt door tonen van citrusvruchten, karamel en noten en verfijnd met een intens chocoladearoma en honingtoetsen. De voortreffelijke combinatie van fruitige Arabica's met kruidige en zoete Robusta's garandeert een ware smaakervaring zonder enige bitterheid. Bereiding van de milde koffiespecialiteiten wordt aanbevolen in een portafilter, volautomaat, percolator of French Press.
#7 Mille Soli Caffè Espresso Bio Tin: De Mille Soli Caffè Espresso Bio is drievoudig gebrand door een meesterbrander in Italië volgens het traditionele trommelbrandproces boven open vuur. Het bijzonder lange proces, van 15 tot 25 minuten, maakt van de Mille Soli een bijzonder milde espresso. Zorgvuldig geselecteerde 100 procent biologische Arabica en Robusta bonen vormen deze harmonieuze espresso koffie, een espresso van de hoogste biologische standaard! Fijne fruitige tonen van donkere bessen en karamel kenmerken de smaakbeleving. De espresso heeft ook nootachtige en chocoladeachtige nuances. We raden aan om hem te bereiden in een portafiltermachine, percolator, volautomaat of French Press.
#1 TRE FORZE! Caffè Espresso Blik: Deze TRE FORZE! koffie is een zeer speciale donkere melange met een aandeel van 95% van de beste Arabica bonen en 5% Robusta bonen voor een perfecte crema. De melange smaakt naar dadels, pure chocolade en macadamianoten, gecombineerd met tonen van hout en tabak en een vleugje karamel. Over het geheel genomen is de espresso zeer fluweelzacht, smaakvol en dik. Door de bijzonder langzame branding is deze melange zeer sterk met een aangename zuurgraad. De geselecteerde bonen worden gedurende 30 minuten langzaam met de hand gebrand boven een open vuur van olijfhout. Dit zachte proces verwijdert de bittere stoffen uit de bonen. Aan de andere kant zorgt deze mate van branden ervoor dat de smaken zich perfect kunnen ontwikkelen en dat er een eersteklas smaak ontstaat. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press.
#2 MariaSole Caffè Crema blik: De Caffe Crema variëteit van MariaSole wordt gebrand volgens de traditionele trommelbrandmethode boven een open houtvuur door een van de weinige meesters van dit ambacht in Italië. Het bijzonder lange brandproces geeft MariaSole Caffè Crema een unieke milde en romige smaak met weinig zuur. Aroma's van geroosterde walnoten en een chocoladeachtige, zoete crema kenmerken het genot. Zorgvuldig geselecteerde Arabica-bonen van hoge kwaliteit (80%) uit Brazilië en Honduras en robusta-bonen (20%) uit Congo en Togo produceren deze harmonieuze koffie. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of French Press.
#3 MariaSole Caffè Espresso Tin: Een pure streling voor het gehemelte gemaakt van 80% Arabica-bonen van hoge kwaliteit uit Brazilië, Colombia en Costa Rica en nog eens 20% van de fijnste robusta's uit Kameroen, Vietnam, Togo en Congo. MariaSole Caffè Espresso is een absolute koploper onder de Italiaanse espressovariëteiten. Met zijn crèmelaag met fijne poriën verhoogt hij de verwachting van uitstekend koffiegenot onmetelijk. De chocoladeachtige, nootachtige melange van het zachte (15-25 minuten) en traditionele brandproces boven een open houtvuur maakt indruk met zijn fijn uitgebalanceerde zuurgraad. Het onvergelijkbare aroma van citrus, karamel en hazelnoot gaat gepaard met een zachte zachtheid op de tong en een vleiende zachtheid op de afdronk. We raden aan deze espresso te bereiden in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press.
#4 MariaSole Caffè Espresso Organic Tin: Deze extravagante Italiaanse espressomelange heeft zeer bijzondere kenmerken. MariaSole Caffè bio espresso heeft een zeer dichte structuur en scoort hoog met zijn ideaal uitgebalanceerde verhouding tussen zuurgraad en body en intense smaak. Deze is kruidig en vol van smaak met aroma's van karamel, noten, geroosterd graan en chocolade. De koffiebonen ondergaan een lang en zacht brandproces (15-25 minuten) boven een open houtvuur bij lage brandtemperaturen. Hierdoor kunnen de intense smaken van deze hoogwaardige koffiemelange, die uitsluitend bestaat uit bonen van gecontroleerde biologische teelt, zich ontvouwen. De Arabica-bonen komen uit Brazilië, Guatemala, Mexico en Honduras en de robusta's uit India. Wij adviseren de bereiding in een percolator, portafiltermachine, volautomaat of in een French Press.
#5 Mille Soli Caffè Crema blik: De uitgebalanceerde Caffe Crema van MilleSoli is een heerlijke melange van de beste Arabica en Robusta bonen. Het drie-fasen brandproces zorgt voor een bijzonder volle, zachte koffiesmaak zonder irriterende bittere elementen. Het bevat chocolade- en notensmaken. Eerst worden de ruwe bonen vijf minuten gebrand, waardoor het resterende vocht wordt verwijderd. Na een herstelfase in een mistbad met koude lucht van drie minuten worden de bonen gebrand op ongeveer 120 tot 205°C tot ze hazelnootbruin zijn. In de laatste stap bepaalt de meesterbrander de perfecte branding zodra de bonen de klassieke chocoladekleur hebben bereikt. De hoogwaardige Caffe Crema van MilleSoli is het resultaat van jarenlange ervaring. Deze koffiemelange is geschikt voor bereiding in een percolator, portafilter, volautomaat of French Press en is ook een echte traktatie als cappuccino en latte macchiato.
#6 Mille Soli Caffè Espresso Tin: De Caffe Espresso van MilleSoli is een harmonieuze melange van Arabica bonen uit Colombia, Mexico en Brazilië en robusta bonen uit Togo, India en Vietnam. De ruwe bonen van deze unieke melange worden in drie fasen boven een open vuur geroosterd. Door de zachte, langdurige branding op lage temperaturen kunnen alle smaken zich optimaal ontwikkelen. De Caffe Espresso maakt indruk met zijn volle, zachte smaak met een fruitig zuurtje. Hij wordt ook gekenmerkt door tonen van citrusvruchten, karamel en noten en verfijnd met een intens chocoladearoma en honingtoetsen. De voortreffelijke combinatie van fruitige Arabica's met kruidige en zoete Robusta's garandeert een ware smaakervaring zonder enige bitterheid. Bereiding van de milde koffiespecialiteiten wordt aanbevolen in een portafilter, volautomaat, percolator of French Press.
#7 Mille Soli Caffè Espresso Bio Tin: De Mille Soli Caffè Espresso Bio is drievoudig gebrand door een meesterbrander in Italië volgens het traditionele trommelbrandproces boven open vuur. Het bijzonder lange proces, van 15 tot 25 minuten, maakt van de Mille Soli een bijzonder milde espresso. Zorgvuldig geselecteerde 100 procent biologische Arabica en Robusta bonen vormen deze harmonieuze espresso koffie, een espresso van de hoogste biologische standaard! Fijne fruitige tonen van donkere bessen en karamel kenmerken de smaakbeleving. De espresso heeft ook nootachtige en chocoladeachtige nuances. We raden aan om hem te bereiden in een portafiltermachine, percolator, volautomaat of French Press.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.