caffè baresi proefpakket 1,25kg
Nummer
Ons bereidingsadvies
Korte beschrijving
- Proefpakket voor ontdekkingsreizigers en als cadeau-idee
- Vijf populaire variëteiten van elk 250g: Crema Delicato, Espresso Galante Limited Edition Papua New Guinea, Espresso Cerrado en Espresso Biologico
- Met de hand geplukte en in de zon gedroogde bonen uit de beste teeltgebieden
- Voorzichtig, langzaam en gelijkmatig geroosterd in een trommelbrandprocesZorgvuldig, langzaam en gelijkmatig
- geroosterd in een trommelbrandproces - typisch voor de hoogwaardige koffies van caffè baresi
- Ideaal voor volautomatische machines en pistons
Product beschrijving
In de zoektocht naar Zuid-Italiaanse koffiebrandingen is caffè baresi een merk dat liefhebbers van de originele Italiaanse smaak niet mogen missen. De hoogwaardige melanges in de beste premium kwaliteit zijn traditioneel gebrand, intens en aromatisch. Ze brengen een stukje Italiaanse vakantie in je eigen keuken. Dit pakket bevat vijf varianten van het merk om te proberen. Het bevat 250 gram elk van Crema Delicato, Espresso Galante Limited Edition Papua New Guinea, Espresso Vivo, Espresso Cerrado en Espresso Biologico. Ze zijn allemaal geschikt voor bereiding in pistonmachines of volautomatische koffiemachines.
caffè baresi staat bekend om zijn uitzonderlijke en unieke variëteiten. Alleen handgeplukte en zongedroogde bonen uit de beste teeltgebieden ter wereld worden gebruikt voor caffè baresi koffie. De plantages worden met grote zorg geselecteerd en de kwaliteit van de groene koffie moet aan de hoogste eisen voldoen. Alle caffè baresi koffies worden zachtjes gebrand in een trommel. Door lage temperaturen en een lang brandproces kunnen alle smaken zich optimaal ontwikkelen en kunnen de bonen donker worden gebrand zonder te verbranden.
Dit is de enige manier om de intense smaak te bereiken waar kenners van het merk altijd op kunnen vertrouwen.#1 Crema Delicato: De Crema Delicato van het merk caffè baresi is een fijne melange van hoogwaardige, handgeplukte en zongedroogde groene koffiesoorten uit Tanzania, Guatemala, Mexico en India. Alleen de beste teeltgebieden in deze landen worden gebruikt - dit wordt weerspiegeld in het veelzijdige smaakprofiel van de koffie. Tonen van heerlijke chocolade en fijne karamel worden ideaal afgerond door een subtiel zoete vanillesmaak. Deze aroma's komen het best tot hun recht bij de bereiding van café crème of specialiteiten met melk. De Crema Delicato is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen - deze zorgen ervoor dat de koffie zijn individuele smaak behoudt tot aan het gezellige koffiemoment thuis. Dit garandeert genot en passie op elk niveau. Alle caffè baresi koffies worden op traditionele wijze verfijnd door middel van een zacht, langzaam en gelijkmatig brandproces met trommels om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.
#2 Espresso Galante Limited Edition Papoea-Nieuw-Guinea: De Espresso Galante Limited Edition van caffè baresi is een samenstelling van handgeplukte, zongedroogde groene koffiesoorten uit de beste teeltregio's, verfijnd met 30% parelbonen uit Papoea-Nieuw-Guinea. Koffiebonen zijn de kern van een koffiebes - in de meeste gevallen rijpen er twee koffiebonen in deze koffiebes. Af en toe vinden er echter onverklaarbare natuurlijke mutaties plaats, zodat er binnenin slechts één koffieboon zit. Omdat deze enkele boon meer ruimte heeft om te rijpen, wordt hij ronder en lijkt hij qua uiterlijk op een erwt. Vandaar de toepasselijke naam peaberry. Niet alleen het uiterlijk van de Peaberry is uniek, maar ook de smaak - fruitig, sappig en aangenaam zoet. Deze smaaktonen onderstrepen perfect de kruidige dominantie van Espresso Galante. Een heerlijk espresso moment was nog nooit zo uniek. Het zachte roosteren met trommels bij een lage temperatuur en gelijkmatige verhitting zorgt ervoor dat de volle smaak van de bonen zich kan ontvouwen en garandeert kwaliteit bij elke slok. Espresso Galante is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen. Deze zorgen ervoor dat de espresso zijn individuele smaak behoudt tot aan het heerlijke koffiemoment thuis.
Dit garandeert genot en passie op elk niveau. #3 Espresso Vivo: Espresso Vivo van het merk caffè baresi is een melange van fijne, handgeplukte en zongedroogde bonen uit de beste koffiestreken. Het smaakprofiel is bijzonder intens en uitzonderlijk dankzij de kenmerkende tonen van pure chocolade. Aroma's van gedroogd fruit en bessen geven de espresso ook een subtiele zoetheid. De espresso van caffè baresi heeft een zeer milde zuurgraad in combinatie met een volumineuze en sterke body, die hij krijgt dankzij de donkere branding. Het traditionele trommelbrandproces wordt gebruikt voor alle caffè baresi koffies. De bonen worden bij lage temperaturen verfijnd en gelijkmatig verhit om de beste kwaliteit te garanderen. Espresso Vivo is verkrijgbaar in verpakkingen met speciale smaakventielen. Deze zorgen ervoor dat de espresso zijn individuele smaak behoudt tot aan het heerlijke koffiemoment thuis.
Dit garandeert genot en passie op elk niveau. #4 Espresso Cerrado: Een sterke espresso, zoals hij gedronken wordt onder de zon van Bari. Dit is de Espresso Cerrado van caffè baresi. De hoogwaardige bonen die ervoor zijn geselecteerd komen uit Brazilië, waar ze groeien op een hoogte van 900-1100 meter. Het zijn 100% pure Arabica's van de Yellow Icatu variëteit. De espresso is intens, heeft een lage zuurgraad en is bijzonder aromatisch. Hij smaakt duidelijk naar chocolade en sinaasappel, aangevuld met tonen van zoete koekjes en pinda. De bonen worden natural gepulped voordat ze worden gebrand. caffè baresi hecht veel belang aan een traditionele en zachte brandtechniek: roosteren in trommel. Hierdoor worden de bonen donker geroosterd zodat alle smaken naar boven komen. Bij lage en gelijkmatige temperaturen worden de bonen verfijnd zonder te verbranden. Na het branden wordt de koffie verpakt in een aluminium ventielzakje. Om de espresso te bereiden, raadt caffè baresi een pistonmachine, een espresso voor koffiezetapparaat of een mokapot aan.
De melange komt het best tot zijn recht als espresso of café crème. #5 Espresso Biologico: De liefde voor espresso van hoge kwaliteit komt tot uiting in deze melange van caffè baresi. Zoals altijd gebruikt de fabrikant alleen bonen uit de beste teeltgebieden ter wereld. In dit geval worden de bonen echter uitsluitend geteeld onder gecontroleerde biologische omstandigheden. Ze komen uit Mexico, Colombia en India, waar ze groeien op hoogtes tussen 950 en 1300 meter. Het is een melange van 70% Arabica's met 30% Robusta's van de Canephora variëteit. De espresso heeft een lage zuurgraad en is intens, met tonen van pure chocolade, rietsuiker en cacao. De bonen zijn donker gebrand voor deze smaakervaring. Hiervoor gebruikt caffè baresi het trommelbrandproces, dat als bijzonder zacht wordt beschouwd. In de trommel worden lage temperaturen en een lange brandtijd gecombineerd, zodat de bonen hun volle smaak kunnen ontwikkelen. Bio espresso smaakt het beste in zijn pure vorm als espresso of bereid als café crème. Je kunt hiervoor een pistonmachine, volautomaat of mokka-pot gebruiken. caffè baresi produceert unieke koffiesoorten van topkwaliteit.
(Producten in het proefpakket kunnen variëren als de vraag erg groot is. roastmarketbehoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving individuele koffies te vervangen door koffies van gelijke of hogere kwaliteit als de koffies in individuele gevallen niet vers beschikbaar zijn).
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.