Bristot Deca 250g gemalen
€5,99
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,17
|
€23,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
3 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium
1 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Mild
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Zoetig
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
Percolator
Filterkoffie
French Press
Korte beschrijving
- Enkele Bristot variëteiten binnenkort in een nieuw design
- Espresso melange gemaakt van 40% Arabica en 60% Robusta
- Volle en sterke smaak met tonen van chocolade en granen met een licht zuurtje
- De geselecteerde bonen komen uit Brazilië en IndiaGeschikt voor gebruik in een moka pot, Franse pers of filterBristot brandt al Italiaanse koffie sinds 1919Bristot brandt al Italiaanse koffie sinds 1919.De geselecteerde
- bonen komen uit Brazilië en India
- Moka pot, French Press of filter zijn geschikt voor bereiding
- Bristot brandt al Italiaanse koffie sinds 1919 en zet zich in voor eerlijke handel en milieubescherming
Product beschrijving
Dit is een typisch Italiaanse espresso. Hij wordt gemaakt van een melange van 40% Arabica en 60% Robusta bonen. De geselecteerde bonen komen uit Brazilië en India. Het hoge aandeel robusta's brengt een lichte zuurgraad met zich mee, die niet onaangenaam merkbaar is door de arabica. De espresso heeft een volle en sterke smaak met tonen van chocolade en granen. De crema is donkerbruin en dik. Hij wordt gebrand in een van de modernste branderijen in Noord-Italië. De mediumgebrande bonen worden vervolgens gemalen en verpakt als koffie. Ze kunnen worden bereid in een mokkapot, filter of French Press. Bristot brandt al sinds 1919 traditionele Italiaanse koffie in de Dolomieten. Het bedrijf erkent zijn verantwoordelijkheid voor het milieu en werkt daarom samen met de Rainforest Alliance in Brazilië en Centraal-Amerika. Deze organisatie zet zich in voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de rechten van werknemers.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.