Barbera Pregevole 250g gemalen
€5,49
Inclusief BTW. excl. verzendkosten
€0,15
|
€21,96 / 1kg
Nummer
Dit artikel komt in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €39,00.
4 /5
mate van roosteren
Light roast (licht Cinnamon Roast):
Uitgesproken fruitige smaken en complexe zuren domineren met een laag bitterheidsniveau.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Medium roast (American of City Roast): Iets zoeter en minder zuur dan light roasts, met een evenwichtige smaak en volle body.
Dark roast (French-/Italian): Chocoladezoete body met uitgesproken geroosterde smaken en bitterheid met een lage zuurgraad.
Donker
4 /4
intensiteit
De individuele smaken van de gebruikte bonen bepalen de intensiteit van een variëteit, die licht en delicaat (1) of bijzonder intens en sterk (4) kan smaken.
Intensief
1 /4
zuur
Koffiebonen bevatten, net als veel ander voedsel, zuren. De zuurgraad hangt af van verschillende factoren, zoals het soort boon, de hoogte van de teelt, de herkomst en vooral het brandproces.
Zeer weinig
De smaak
Fruitig, Chocolade, Gekruid
verscheidenheid
Arabica/Robusta
natuur
Grond
Ons bereidingsadvies
Percolator
French Press
Korte beschrijving
- Mix van 50% Arabica en 50% Robusta
- Donkere branding met een zeer intense smaak en tonen van pure chocolade en geroosterd brood
- Met geselecteerde bonen uit Brazilië en India
- We raden aan om deze te bereiden in een French Press of mokka pot
- Van wat waarschijnlijk de oudste branderij in Zuid-Italië
is
Product beschrijving
Met Barbera Pregevole nodigt de gelijknamige branderij je uit om te genieten van een bijzonder volle smaak. De melange van voortreffelijke Arabica en Robusta bonen verrast met een donkere branding en een zeer intense smaak. De smaak wordt afgerond met pure chocolade en een vleugje geroosterd brood. Geselecteerde bonen uit Brazilië en India, die ideaal kunnen rijpen op een hoogte van 100 meter, zijn samengevoegd voor deze blend. Natuurlijke verwerking onder de warme zon brengt de volle smaak van de bonen naar boven. De langzame en zachte verfijning in de branderij zorgt voor de finishing touch. De creatie is dan klaar om thuis te worden bereid. We raden aan om de Barbera Pregevole te bereiden in een French Press of in een mokkapot. De Barbera branderij, waarschijnlijk de oudste in Zuid-Italië, is al sinds 1870 in familiebezit en wordt nu over de hele wereld gewaardeerd om zijn uitstekende koffiespecialiteiten.
beoordelingen
De beoordelingen zijn gecontroleerd op authenticiteit met behulp van het label 'Geverifieerde koper'. Onderzoeksprocedure: De beoordeelde producten worden vergeleken met de door de klanten bestelde producten. Klik op hier voor meer informatie over het beoordelingsproces en beoordelingen op de roastmarkt.